Brüt takastan önce açığa satış yasağı olacak.....Birazdan devre kesici gelir....!!!
Printable View
tatar senin bu civcivleri alış fiyatın makul mu, Allah muhafaza bir gıran girerse sermayeyi kediye yüklemiş olursun. en azından bunları sigortalatsan ya
sonunda cemaş topiği oldu:)
5.91 !!!!!! Tavana gidiyoruz hayırlısıyla
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ve 6.00 [emoji23]
bibbbbbbbbbbbbbbb ıstirahat vakti
Vartolu koşşşşşş 6.03 !!!!!!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0576bf5e4b.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0abd935bee.jpg
Vartolu Ramazan kardeş olmayınca gaz veren de olmuyor Cemaş'a. Birini yetiştirmesi lazım tavuk vakitlerinde. 3 aday tavsiye kararı alalım istişare/uzlaşı yolu ile eğer siz de uygun görürseniz. Vekaleten ve liyakaten ona yakın bir namzet olmalı ama. Uyar mı?:byr:
s.a cümleten arkadşlar....!!!!
Vartolu kardeşin işaret ettiği bir husus vardı. Ne kadar isabetli tespitler ya da istihbarat aldığı buradan da teyit edilebilir. Cemaş ve Kront arasındaki, aynı operasyon grunubdaki olduklarına dair korelasyon oda. Dikkatinizi çekti mi fiyatlar senkronize gidip geliyor. Bazen bu çıpa 100 kademe kadar açılıyor olsa da eninde sonunda bir noktada kesişiyor. Son birkaç saattir olduğu gibi.
Tavan yapmamışsın beeee Mecnur AGAm....!!!
6.02...!!!
A.s Zahmet olmazsa eslesmeler vartolu
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşbirlikçi değil,işbirciler için......Tavanınız hayırlı olsun.....!!!
yonga 1380...!!!
Ahhh ah. Kaç defa Cemaş'a gelmeye niyetlensem de Yeşil'de henüz maliyetime %5 kaldığı için ve Vartolu gibi mantıklı değil kağıtla duygusal bağ kurduğum içim gelemedim 4,80 lerde iken. Halbuki grubun diğer kağıtlarından Ieyho-Usaş birleşme sonrası %35 kar ve Nibaş'ta da al-sat yapmama rağmen. 4 ay önce 1,30-1,40 aralığına kadar saldığında arkadaşıma bile mesaj atmıştım hadi alım yapalım diye. Kısmetten öte bir şey yok en nihayetinde.
6.06 Camışım benim....!!!
tam dört ay önce 1.4 tl olan kağıttayız şuan, primi %450 primli. bakalım ne zaman can yakacak
6 üstü tutunabilirse yarın daha sert yukarı yapacak gibi. 6 için Mayıs hedefi vardı Vartolu'nun ama şimdiden tuttu maaşallah. İtibar nasıl veriliyordu. Tüm itibarlar feda olsun bu yüksek isabetli kararlara ve cesarete.
denge fiyatı 6.14 388 bin lotla
6.04 e düştü
919 bin lotla 6 ya düştü
6 da açılacak
madem tavan kapamayacaktın ne diye 6,02 de kesiciye giripte uyuz spk nın dikkatini çekersin ki
6 .03 ara verdim silvera geçtim. takipteyim. oynamalar olmazsa döneceğimmm
Bir İŞBİR işlemim yüzünden tüm itibarımı ayaklar altına alma niyetinde olanlara gelsin.....!!!!
Bugün sabahtan 3 kağıt yazdım:.....VAKKO ve Kerevitaş tavan olabilir dedim.....Vakko olmadı,Kerevit tutmadı,ANAKARARGAH CEMAŞ dediğim CEMAŞ da tavan olmadı.....!!!!
Vurun VARTOLUYA........Vur MEDEEEEEETTTTT sen de vur ,CELASUN da vursun.....!!!
Ama unutmayın bizim ÇUKURumuz CEMAŞ ta hayallerimiz bitmeyecek.....!!!
Şu günümüze de şükür.......Kaplamin bende yok ama o bile 6.17 kapattı....!!!
Verdim arkadışım itibar puanını. Helal olsun sana.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cc8c320a4f.jpg