Neyse şükür 1.18 kapatmadık
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Neyse şükür 1.18 kapatmadık
bedelli yap elektirik üret ihracat yap arsaların olsun borç batağında yoğrul senin gibi şirketin ta ben... yazık bu insanlara hiçmi adam gibi işyapan şirket olmayacak bir diyeride doğtaş umarım tez zamanda kurtulursunuz sağlam şirketlere geçin atpet battı anel battı bimeks battı daha niceleri az olsun öz olsun sağlam olsun
Herkese günaydın, bol kazançlı haftalar... Yine morallı başlayamadık haftaya, umarım canlanır senet...
SM-A9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir gün sıra bizede gelecek ama ne zaman
Sabır
Baya sabırlıymışsınız arkadaşlar tebrik ediyorum... Bedelliden önce önce çıkmıştım dün itibari ile bir miktar alım yaptım gene... Çok sinir bozucu bir hisse, inşaat sektörü çok kötü durumda fakat ihracatı artırırlarsa inşallah güzel olur...
Bedelliye katılan var mı? Şuan ki fiyatı ile katılmış olmak sıkıntıya sokmamıştır umarım...
Bol kazançlar...
Hoş geldiniz Sn. Ephesus. Bence iyi bir zamanlama yapmışsınız. Umudumuz kısa süre içinde yükselmesi.
Ayrıca isteyen istediği fiyattan girer ve çıkar. Kimsenin bu konuya takılacağını zannetmiyorum. Para sizin, karar sizin.
Bol kazançlar...
Bedelliye katılmadık bölünme sonrası rüçhan haklarımı satıp düşen fiyattan yine bsoke aldım. Küçük bir hesap yapınca bedelliye katılma veya katılmama aynı hesaba geliyordu ben de ruchanlari satmayı tercih ettim. Kasasına giren 140 milyon kısa vadeli (100 milyon+artan döviz maliyetleri yaklaşık 35 milyon) borçlarını karşılamakta şuan için. Ancak uzun vadeli borcu şirketin döviz maliyetleri ile 650 milyona yaklaştı. 5-10 yıllık desek bu borca yıllık tahminim 70,80 milyon bu borcun vade ödemesi olur. Şirketin en büyük avantajı yatırımlarını bitirmiş olması ve ihracat potansiyeli. Artan girdi ve enerji maliyetleri ile cimento fiyatları bu sene yüzde 40 civarı artmış diye okumuştum. Bu çimento satış fiyatları bile diğer ülkelere göre ucuz, bu da ihracat şansını arttırıyor.
Hayırlısı bakalım 2 bedelli geçirdik Allah üçüncüsünden korusun
1.17/1.18/1.19... BSOKE buraları çok sevdi
Epeydir 1.16 görmemişti zalım [emoji17][emoji17]
Güzel haberler bunlar.
Iran çimento üretiminde söz sahibi bir ülke.
Ambargo ile birlikte Iran'ın ihracat yaptığı ülkelere çimento ihracatımız artacaktır.
Sabreden kazanacak bakalım
An itibari BATIÇİM tahtada 250 k mal var. ort 3,09 fiyatla 3,07*250k=773 milyon TL.
Hisse geri alımı kararı alan hiç bir patron bu fiyatı tahtada bırakmaz.
Hani tahta sığı diyordunuz ya, o dayanağınız da çöp oldu.
Zaten tahtada satıştaki mallar kendisinin, ya da tanıdığının.
Zamanında yüksek tutar ödenerek %4- ünü aldırmışlardı. 3-5 yıl sonra nasıl bir karlı yatırım yaptığımızı göreceksiniz.
Diyen sayın yöneticilerimizin dikkatine.
Alında ortalamayı düşürün.
Çünkü işlerin çok iyi olduğunu söylüyorsunuz o zaman bundan karlı yatırım mı olur.
ytd.
saygılar
Bir hafta daha böyle geçti [emoji15][emoji15]
Doğan cesur ve ekibi burda çok büyük oyun planlıyor tahminim şu yönde 6/7 ay içinde çok güzel bir hareket başlıyacak Sabri edebilirim diyen için buralar harika bence tek sır var sabır ytd kendi tahminlerim
Kimdir Doğan Cesur ve ekibi? Biraz bilgi verirseniz daha aciklayici olacak
https://emlakkulisi.com/bati-anadolu...-ediyor/510645
130 milyo euroya fabrika kur.
piyasada 77 milyon usd işlem gör.
arsası+eski fabrika+3.2 milyon metre kare maden işleme sahası bedava.
ytd.
saygılar,
Ne hisseymis... tek çare uzuuuuuun zaman beklemek olsa gerek
Bist genel itibariyle kötü yapacak birşey yok. Düştükçe almaya devam. 9 aylık bilanço güzel gelir inşaallah
Euro buralardayken 9 aylık bilanço da durumu kurtaramayabilir. Umarım yanılırım...
28 Eylül 2018 tarihli euro kuru satış fiyatı 6,9631tl. Anlayacağınız 9 aylık bilançolarda son gün dövizi düşürdüler. Bu güzel ama geçici bir hareket. Bir başka şey de biliyorsunuz döviz borçlusu şirketler kurdaki yükseliş nedeniyle bilançolarına tüm borçları üzerinden artan tutar kadar gider yazıyordu. Bu durum şirketlerin zararlarını katlayarak sermayelerinin erimesine ve teknik iflas düzeyine gelmesine neden oluyordu. Artık kur farkı giderinin sadece ödenen borç miktarından kaynaklanan fark kadarı yazılacak bildiğim kadarıyla. Böylece bilançolarda oluşacak kur zararlarının teknik olarak önüne geçilecek. Bsoke gelen 140 milyon lira ile kısa vadeli tüm borçlarını kapatabiliyor. Hatta biraz da 10 milyon parası artacak.
Ihracat rakamları artarsa gerçekten bu hisseyi buralarda kimse tutamaz.
Ytd
Hissede kalan az sayıda ky tavsiyem borsaya bir süre bakmayın rahatsız olmamak için
https://tr.investing.com/news/econom...k-verdi-535705
Dilerim BSOKE'de satışlarının çoğunluğunu döviz cinsinden yapmıştır. Eğer öyleyse 3Ç. moraller düzelir
Bu krizden başka çıkış yolu yok sayın AliSamiYen. Ihracat yapıp döviz girdisi sağlayarak uzun vadeli borçları öderse ileriki yıllarda çok daha iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorum bsoke için
İmtiyazli ...... yoksunlari ihracati hangi firma uzerinden yaptilar acaba.
Bsoke yi bedellilerle soguslediler.
Ta %4 Baticim aldiklarindaki gibi.....
bu gelecek bilancoda da bu hisselerden uc milyona yakinda zarar yazdirdilar bile. Bu capsizlar degersizlestirme uzmani onun icin
Bsoke uzerinden ihracat yapmazlar diye dusunuyorum....yaparlarsa karlilik cok iyi cikar....cikar ama bu seferde danasi anasi kadar olur....bunu yapmak istemezler.
Iki hissede suren sessiz kapisma hisselerin dengede tutulmasini gerektiriyor sanirim. Bu yuzden ikiside bu kirli oyun sonlanincaya kadar ederlerinin altinda surunmeye
devam edecek gozukuyor.Yatirimciya
beklemekten baska cikis yolu birakmadilar. Mirasyedilerin zaman
problemi yok zaten birden kose olmuslar keyfini suruyorlar. Borclari hedge etmeyip sirketi on milyonlarca
lira zarar etmesine goz yuman bu capsizlar.....ilerde iki misline mal ettikleri bu son yatirimida cocuklarina torunlarina ballandira ballandira anlatirlar gari.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Qnb den emeklilik fonlarina islem yapan cakal 1.09 a fonlarin malini satiyorsun zararina ...kime hizmet ediyorsun...yazik degilmi o fonlara yatirim yapanlara ...seni gerekli yerlere sikayet ettim biraz once...
1.08... her gün daha da çirkinleşiyor.
Nasıl bir şirket yönetimleri var anlayamadım... İstediğin kadar büyük yatırımlar yapıp büyük fabrikalar kur, iyi yönetemeyince sıç üstüne mantar bitsin böyle...
Bugün birileri iyi mal aldı bu fiyatlardan pasta paylaşacak olan olabilir mi acaba?
1.05.. Hiç bir haberin, yatırımın, açıklamanın etkisi yok. Hissede pek KY'de yok. Hisseler patronların elinde olsa gerek. Dolayısıyla aceleleri yok. Bizim için tek bir şans var. O da bir grubun "bu hisse ölmüş, 1 liraya düşmüş" diye tahtaya gelip heyecan yaptırması. Gerisi lafı güzaf...
Sayın AliSamiYen ben bugün hisse geri alımı yaparak hissenize sahip çıkacak mısınız diye bsoke yatırımcı ilişkilerindeki yeşim hanıma eposta attım bakalım ne cevap gelecek?
Hissenin tekniği desteği kalmadı gerçekten
Daha düne kadar teknik bize 1.19.hacimli geçildiğinde önümüzün açık olacağını söylemiyor muydu?
Ben 9 aylık bilançodaki kâr rakamını satışları ihracatını görmeden şurdan şuraya gitmeyeceğim hadi bakalım.
Bir seneden fazladır bekliyorum bu hissede. Diğer hisselerden elde ettiğim kârları da yedi hayırsız [emoji6]
Sayın ugur.yuzgec, Yeşim Hanım umarım hepimizi sevindirecek şeyler söyler size. Lakin benim naçizane fikrim hisse 1 liranın da altına gelecek. Ne zaman toparlar o da belli degil. Eger bir grup girmezse 1 liranin altinda sutunen bir cimento hissemiz olacak ne yazık ki... Siz tecrübeli yatırımcısınız ama diğer arkadaşlara uyarım buradan uçacak, kaçacak diye yazanlara itibar etmesinler. Allah yardımcımız olsun.
En kötü ihtimal çoluk çocuğa bırakacağım hisseleri. 10 yıl sonra dua ederler arkamdan. 10 sene sonrada bu fiyatlarda kalmaz sanırım [emoji6]
Kaç gündür nefes almadan düşüyoruz bakalım nereden dönecek? Şuan 3 sene önceki fiyatlarında altında ve halâ satış yiyor. Tekniğe uydurmak için 0.92 midir nedir değecek galiba bu muhterem hisse.
1.5 sene önce çelebi satıp büyük umutlarla buna bağladık parayı.
Bugün çelebinin primini gördükçe ne yaptım ben ya diyesim geliyor.
Bugün veya bu hafta kim alıp satmış bu bsokeyi paylaşacak birisi kaldıysa sevinirim.
Kendi aralarında top çevirip fiyatı düşürdüler ...iki kere bedelli yap kasaya parayı koy fabrika aç ihracat için ön sipariş al tahtaya sahip çıkma üç beş çakal tahtada cirit atsın ....[emoji4]
Şirketin YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BİRİM YÖNETİCİSİ olan Yeşim Devrim YALÇIN' a dün eposta gönderdim hissenin rezil durumu hakkında ancak dönemedi henüz.
Yarın bir daha atacağım. Şirketin hissesine sahip çıktığını maalesef göremiyoruz.
Şu fiyat aralığında hisse geri alımı yapacağım dese tahtada cirit atan üç beş çakal da kalmaz. Ama bazen çakalları uzakta aramamak gerekiyor...
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır...........
http://i63.tinypic.com/10d7620.jpg