Teşekkürler.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkürler.
Her prim üretimi gelince basmak adetleri oldu. Kendileri de bu fiyatlara gülüyorlar da yapacak bişey yok. Yükseltmeyecekler. Hedef 6 eylül.
Kralsın akgrt!! Tek geçiyorum seni bu alemde. Tabanın 10 tl olmalı
Temettüye kadar 10 tl yi geçmezse ceketimi alır giderim
Bu şirket bizi don gömlek bırakmazsa iyidir
Ne zaman topikte zafer naraları atılsa, ertesi gün ele veriyorlar :) Hiç şaşmıyor
Özsermayesini kaybetmiş eksilere düşmüş heryıl zarar açıklayan batmış boklar üçe beşe katlamış. Enkötü sermayesi kadar kâr açıklaması muhtemel 0,60,,,0.70 net temettü verecek olan akgrt 8 liranın üzerinde duramıyor. Böyle borsanında yatırımında taa ** .... Gidipte batmış brmen, akenr, zoren, nibas, edip, bok püsür, çer çöp alsak daha iyiymiş yaw. ** aksigortası tek başına portföyün anasını belledi.
Bgc deki ..... 2 senedirli alır satar, satar alır, aptalın ne yaptığı belli değil, tüm dengesizler burada toplanmış.
lotları saydın.. dışarıya cok mu kaptırdın?o lotlar gelmez..şaşırdın ne yapcan.. bas bas belki rahatlarsın...:oleyo:
Burda ceket don muhabbeti çok dönünce adam donları almaya heveslendi. Lan donu alırsan sonu kötü biter.:)
Yeni sigortacilik kanunu hakkında bilgisi olan varmi.
Tm tsk ederim. Ins bu da sifira iner hep beraber kurtuluruz. Sagligim bozuldu.
Aman Hocam sağlık önemlidir. Özellikle bu sektörde faaliyet gösteren şirketlerin hisse fiyatına pek bakmayın zaman zaman temettünüzü alın geçin. Diğer yandan bahsi geçen kanunun bir sonucu anayasa mahkemesinin kararını da belki etkileyecek.
Sağlıcakla kalın...
Tamm sizi dinleyem ben o zaman.
Kazık gibi dursanda boşuna uğraşma, fakirin lotları mkk dan dondurulmuş, alamazsınız.
Sayın ortaklar bizim genel müdür tv deymis dinleyen oldumu.
dün 7,65 e bastın ne oldu? iyi oldu 5k daha aldık..:oleyo:
bugün de 7,86 dan ikram etti..sağol pala..:)
Eskiden de tahta hacimsizdi, Bist100'den çıktığından beri daha hacimsiz.
Anlık fiyattan emir giriyorsun bazen 5-10 dakika emir gerçekleşmiyor.
Ama bunların hiçbiri şirketin kaliteli ve ucuz olduğunu değiştirmiyor.
Yabancıların Value İnvesting dedikleri tarzda bir hisse.
Aynı Şişecam gibi ne zaman baksam fiyatı hep 7-8 TL arasında :)
Prim üretimi kapı gelmis haberiniz olsun arkadaslar.Yorum sizlerin :)
Hersey guzel inşallah tazminat odemelerinden gol yemeyiz.
Burda niye kimse yok :)
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün geldim bile hahaha:)))CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla öyle :)CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoşbuldum ortak...emekliliğimi sağlama almam lazımdı :)) Eylül'de 0.30 kusurumuzu alalım,Mart'ta da bı 75 kuruş iyi gider CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Way arkadas sol Çebi doldurdum yeter derken sağ cebide doldurduk...umarım akgrt ve ismen ilerde beni üzmez...3-4 yıl süre veriyorum olimmm size
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akgrt den gene brüt 1 tl temettü bekliyorum. Fazlası değil azı da değil. Pek yanılmam.artı bi bedelsiz niye olmasın?:)
Brüt 1.15 de anlaşalım ortak :) aracı kurumlar 550 milyon bekliyor..bunun 385 milyonunu dagitabilirler CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.