Hisseyi 3 senedir tanıyan biri olarak son bir haftadır diri durduğunu gördüm. Hatta salı günü bir anda 11. 47 yapıp geri geldi. İnşallah vardır bir şeyler diyelim.
Printable View
Maliyet analizi yaparak ilk kez beklentimi yazayım; 30 'da durup düşünürüm, 35-40 'dan önce ayrılmam.
Ne zamana olur onu bilemem; bildiğim tek şey bu kağıda yatırdığım miktara 5-10 sene bile ihtiyaç duymadığım.
Şayet ky silkelenecekse gemiyi en son olmasa da en arkalardan terk edeceğim. Herkese iyi bayramlar.
(Yazılanlar kesinlikle YTD, hayal ürünüdür, herhangi bir veriye ya da bilgiye dayanmaz, yönlendirme amacı taşımaz, o nedenle dikkate almayınız.)
İzin verseler de 8.05 - 8.10 arası kapatsa çok şık olur. (YTD)
Pardon yanlış foruma yazmışım :)
Burası için Allah o rakamları telaffuz bile ettirmesin..
Bayramınız Kutlu Olsun.....
En'lerin kağıdı,
En şey gruba ait,
En şey aracının elinde,
En şey yönetimin kontrolünde,
Maşallah borsadaki en şey kağıt,
Nazar değmesin. (YTD)
Daha önce de yazdım, buradan birkez daha yetkililere, Devlet Babamıza sesleniyorum;
Allah rızası için Ülkede faaliyet gösteren tüm şirketlerin varlıkları, faaliyetleri, bilançoları, kârlılıkları, görünmeyen iç kasaları, ödediği ödemediği vergileri detaylıca incelensin. Kim malını kaça mal ediyor, kime kaça satıyor, defterine nasıl geçiriyor, örtülü kazanç ve dolayısıyla görünmeyen gelir, haliyle de vergi geliri kaybı var mı yok mu, gelin inceleyin hepimizi.
Şahsen benim bilmem kaç kuruş ortağı olduğum tümüyle yerel-lokal-kendi halindeki minnacık cirolu şirket bile, şu borsamızda yerini almış pekçok şirketten daha fazla kâr açıklıyor ve daha fazla vergi ödüyor.
Gelin bizim ciromuza bakın, bir de piyasadakilerin cirolarına, sonra kim ne kadar vergi ödemiş ona bakın.
Bunu yapalım; yapalım ki herkes kendine çeki düzen versin, yapalım ki çocuklarımız gerçek matrahlarla ve gerçek tahsilâtlarla daha müreffeh yaşasın. (YTD, genel bir eleştiri ve beklentidir.)
Paşabahçe ile birleşecek diye birşeyler diyorlar. Sadece duyumdur.
Paşabahçenin halka arzından önce...
Arazisinin çok değerli olduğunu sölüyorlar.
Hepimiz için hayırlı olsun.