Meleyip durmayayım burada.
Printable View
Meleyip durmayayım burada.
Hocam böyle kendini iyi hissediyorsan devam o zaman.
Az önce aradığımı bulamadığımı söylemiştim ama bir konuda güzel fikir sahibi oldum sayenizde.
Yarın ilk işim hindi but almak olacak. Daha önce hindi göğüs denemistim gayet güzeldi. Eminim but daha lezzetlidir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:-)
Abi bazen dünyanın ulasimina çözüm düşünüyom buluyomda
Mesela biri şu
Monoblok rayda seyreden tiren
Japon yapmış
Ama etraf uygulamaya diğer dünya geçmemiş boşver kuzuyu filan ya o çok deriiinnnn siyasi ve tarihi baglamali düşünüp synaps ları yakiyo belki
Dünya basit bi yer ya
İnsanlar zor düşünüp zorlaştırıyo
Ben abi artık parça etini aliyom onun gayet iyi
Ne biliym en uygun maliyete en halis protein işte
Hafif kemikli tavuğun enlemesine uzatılmış tarzı bi kemiği var
Kizart at dolaba buz gibi siyir ye gitsin. .. tavsiye
Hindiden sasma dostum
En büyük artisi ise bizim millet sevmedi o yüzden çok uygun
Karar verme ve karar alma = beynin donduğu an
Her daim Ne ka çok data olsada elinde
Hep bi belirsizlik var
Arka sayfaya kodugum o çocuk haberi
O işte
Pekçok kişi farklı gözle algiladi
Ama bi karar ani geldi çattı
Verdiler kararı
Verirkenede bence
Aaaa İtalya'ya yollasak karizma gider vs gibi eften puften duygu yapmadilar
Bazen duygu yapmeyecen
Data yi gordungu bıçağı basecen
Bazende yapcen
Ne biliym
Onun kararı nası aliniyo
Bence 3 tip var
Karar almayi isteyip bunu nası etcegini bilemeyen Buna el verin
Karar vermeyi bilip bi türlü yapmayan Bundan uzak durun
Karar almayi bildiğini sanıp karar alıp ama orta yerde taze Mayıs (tezek) gibi Micip birakan Bunu da imha edin :-)
Ooo topik şenlenmiş, hemen çaya oralete zam yapalım.
Ek bilgi : Hindi gavurcada Turkey demek. Adamlara bize niye hindi diyosunuz diye kızarız ama biz de firavun torunlarının ülkesine Mısır diyoruz. Mısır ama gdo lu mu bilemem. Glikoz şurubu, öksürük şurubu var oğlu var.
Sosyal mesac : Yerli Himalaya tuzu geldi.
Abi bnm Piramit inşa si gözlemim filhakika şu şekil
O dönem etiyopyadan nil boyu gelen Arian denen (asla Acem Germen felan degil) bi muazzam zekalı ırk var bunlar bugüne safi kalmadı zate azdilar uremelerle genleri kırıldı ama kafatasından anlaşılabilir genede
Bunlar söyle koca kafalı tipler . ilimsel olarakta o devir Astrolojide matematikte muazzamlar
Millet mısır a mal gibi gidip piramitleri fotografliyo ya alttaki / ustteki yorumum onlara gelsin. Bi yerden okuma degil
O Piramitler bence o sıcaktan ötürü gece inşa oldu ay ışığı ve ondan dogan yapinin inşa adım adim golgeside , inşa hesabina yardimci oldu daha doğrusu inşa yi sagladi kapiş
Yoksa göçer çöker abi
En iyi çalışma ortamida o esnada ordaki o inşaat işçilerinin sonra göç edip agladiklarina bakma sen onlarin hiç , hem gece çalışıyon hem ceviz ve bira dahi öğünlerde servis ediliyo . Düğün de bile yok
Onlar asla o inşaatın beyin takımı değil . Sadece amelesi
Bizim almanyada ki gurbetçi işçiler gibiler orneksel
Bizim gurbetcilerde almanyayi biz inşa ettik der. Heee de geç
Gerçekler bazen acı olabilirlerde acı bi bardak oralet gibi :-)
Yani önce bi dikme ortadan çektiler en tepeye . Piramit merkezden yukarı . Kaba inşaat daha ha. Henüz İtalyan alüminyum lambiriyi çekmeden evveli :-)
Taşıyıcı temel yok. Orta dikmeye yasla yasla taşları ve piramiti yanlara doğru genişleterek inşa
Bunu yapma hasıl ossun içün de:
Sonra garip bi matematik ve ay ışığından ölçüm alarak tabi bilinmez bi siralamayla taşları dizdiler ... her babayiğit yapamaz. Bugün dahi getir en baba ilimcileri nah yaparlar. Tabi o günün teknolojisini kullanacan
Kesin ve net olan bugünün mutayitleri gibi kat kat cikmadilar herkes katman katman yukarı gittiler saniyo sansinlar boşver sen moruk a inan ( bu tezimin saglamasida şu : o gunun sartlarinda o yükseklikte bi vinç kran üretmeye bi malzeme yokki zaten, anca basit Makaralı sistem. Bu da ne ka yukarı çıkacak esnekliğe sahip olabilir, garc diye kırılır abi bunla sadece orta dikmeyi dikersin)..
Neyse Egypt mısır dedin ahlima geldi iki bi fikirde yürütek hele iste dedik fena mi ettik
Moruk ilim anlatır kimse alınmasın ne üstüne ne duygusuna
Zate millet her ülkede siyaseten kafa gidik
Az ilim koyunca urkuyolar
Urkmeen
Oralet müdürüme özel not:
Sosyal mesaj güzeldi epey gulumsetti
İkinci not: bunu boston da inşaat fakültesinde okutun ulem
Faculty of boston. Aha Burda.
Form Turkey with love. Sevgiler
Dünyayı yaşatan şey sevgidir
İnsanı yaşatan erdemidir
Geyiği yaşatanda muhabbetidir