Grafiklerde flama çalışması yapıyor diyorlar. Umarım tersten bize saplanmaz o flama
Printable View
Grafiklerde flama çalışması yapıyor diyorlar. Umarım tersten bize saplanmaz o flama
dakkttııırr.g.müdürü gıyoder*başkanlığı yaramadı hisseye...**vah gıyoder vah halkın gyo suna benzerse memlekette tek çıkış umudu gayrimenkul sektörüde yandı***
gıyodermiş...**
4 kat uçmuşuzz..hala havalarda yız..en azından daktıra göre havalardayız..**
hissede çöreklenen çete hala aşşa vurup negatif algıya devam etmek istiyor başarılıda oluyorlar..demekki bi şeyler hala temizlenenemişşş**
bu arada hissede geçen haftaki üsty değerinin YÜZDE 7 GİBİ ALTINDA işlem görüyor**ne olduda çökerttiler tekrar***neler gizleniyor ..
benim satmamı bekliyorlardır. yükseltmek için
her an 1,04-1,05 olablir dikkat
borsa gündem güzel çalışma yapmış..**12 gyo şirketi yüzde 16 ile yüzde 280 arası prim yapmış..listede halkın gyo su yok tabi..**
daktır g.müdürü de 4 kat uçurdum bakın bakın diyo**uçan bi şey varda ne acaba**..
halkın gyo komedileri devam ediyor..zirvemi zırvamı..**
memlekette tek daktır g.müdürü çalışanı olan...ama dereceye giremiyo işte..vah giyodere vah neler olacak şimdi oralarda.**
aynı zamanda gıyoder başkanıda yapılan daktır g.müdürü orayıda bi gecede 4 kat uçurabilir mi**bi anda mücizeler..*
4 kat uçurucu yönetim tek memlekette.**hisselern süründürüldüğü***vay bee..ne hale gelmişiz***
Bu ne yaw nerden bulastik bu kağıda