İlginç bir ülke. 2000 lira maaş alıp %27 vergi veren gerizekalılar, X milyon Euro geliri olup %0 vergi veren futbolculara tapıyorlar.
Fakirlik ahmaklık mıdır? Her gün bulgur pilavı yiyenlerin beyin çalışmıyor doğal olarak.
Printable View
İlginç bir ülke. 2000 lira maaş alıp %27 vergi veren gerizekalılar, X milyon Euro geliri olup %0 vergi veren futbolculara tapıyorlar.
Fakirlik ahmaklık mıdır? Her gün bulgur pilavı yiyenlerin beyin çalışmıyor doğal olarak.
Sn ahmet bey sizin mesajlarınızı mandrake nicki ile yazdığınız zamanlardan beri takip ediyorum.Emlak forumunda istanbul dolar bazında bedava londra şu kadar dolar ediyor japonya şu kadar ediyor,dünyayı bilmek lazım eğitim şart falan diye yazdığınız yazıların yanlışlığı ortaya çıktıysa da amerikadan ülkemiz hakkında her konuda yaptığınız yorumları kendi adıma değerli buluyorum.Bu son entry nizi ise çok ama çok mantıklı buldum.Bazı forumdaşlar hep aynı yanılgıya düşüyor,sizin yazınızda da aynı yanılgı kısmen var.Dolar sadece amerikanın parası değil,doları basan kurumun amerika ile alakası yok.Amerika dolar kullanan ülkelerden sadece biri.Amerikanın milyarlarca dolar borcu var,e sadece onun mu var bizim yok mu avrupanın yok mu,japonyanın yok mu,herkes borçlu, herkes borçlarını ödemek için dolar bulmak zorunda.Asıl alacaklı kim onu düşünmek lazım.Tekraren yazıyorum amerikanın dolarla alakası bizim dolarla alakamızdan faklı değil.Amerikada borcunu ödeyemez biz de ödeyemeyiz.Alacaklı olanalar bu 2 ülkenin ve şimdi saymanın gereksiz olduğu onlarca ülkenin sahibi durumundadır.:)))))
Alacaklı ana parasını almıyor ki yıllık yüzde 8 faizle inek gibi sagiyor 80 milyonu.
İcerdekilerde ödemedikleri anapara sayesinde hava atıyorlar durum bundan ibaret.
Faizi ödedikleri sürece bu bademler daha temiz bir 8 ila 10 yıl daha kalırlar başta.
Yine buraya otomobil ÖTV indirimi artacak yazayım.
https://www.youtube.com/watch?v=DkVEw1wK6Fk