-
Bu arada dün başkan muazzam bir konuşma yaptı. Gerçeklere uyanması çok güzel. Sessiz kaldıkça uysalkoyun zannedip yükleniyorlar. Bizüm iklimde maalesef sert giderli olursan değerin anlaşılıyor.
Herşey güzel de vesselam
Sayın başkanım, 2 banka ile borçları yapılandırdık Tff ye sunduk lisans onay teyiti vs gibi bişeyler anlattı.
Peki biz yatırımcının bundan niye haberimiz yok? Klubü eleştireceğim tek nokta bu. Şunları kapa bildirin lütfen. 2 banka ile anlaştık yapılandırdık dese kağıt tavan olacak belki. Lakin dün toplantıda öğreniyoruz. Burdan yineliyim
Bu banka anlaşma yapılandırma vs Fenerol , lise arazisi bunlarla ilgili yatırımcıyı bilgilendiren kap açıklaması yapın lütfen... hiç dernek vs demeyin. Divan toplantısında hepsi tek bilanço bütçe demiştiniz çünkü.
Bu arada şu an yapılandırma yapılmışsa bu çok muazzam diğer klupler yapılandırma yaptıpunda ki faizden şu an 10 puana yakın düşük faizler var.. bu konuda başkanı tebrik ediyorum ve kap açıklaması bekliyoruz yatırımcı olarak..
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
15.51
gayet güzel , 16 bekliyoruz en kısa zamanda..
-
Hisse başlıkların sohbet etmiyorum sadece hisse ile ilgili paylaşımlar yapıyoruz , sohbet icin cafeyi kullanabilirsiniz . Ayrıca aldın, sattım yukarı gidecek asagi gelecek gibi paylaşımlar yapmamaya da dikkat edelim . Ne alıp ne sattığınız kimseyi ilgilendirmiyor . Bunlara dikkat edelim .
-
-
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
cefaks
emeğine sağlık dostum cefaks..
itibar ver diyorum vermiyor, git başkalarına ver diyor, teşekkürler..
-
evet bekliyoruz , 16.00 yeşil yanıp dönmesini..:rules: