Önce Reyis normal hayata geçecek, sonra ben.:yes:
Printable View
Önce Reyis normal hayata geçecek, sonra ben.:yes:
Birisiyle, çıplak elle tokalaşsa da kabulum!
Bunlar ne içiyo ?.Dünya sağlık örgütü daha işin başındayız diyor,bu melun kendisini vücut içinde unutturuyor diyor,organlarda tahrifat durumu var,60 derecede bile ölmüyor,90 derecede ancak,buda Dünyanın kavrulması demek,havalar ısınacak ortalık güllük gülük gülüstanlık olacak onların kuruntusu,Dünyanın güneyindede mevcut bu melun,üstelik ekvator bölgesi,neyse biraz fazla kötümserim galiba.
Fransız bilim insanları deney için, bazı hastalardan alınan virüslerle Afrikalı maymunların hücrelerini enfekte etti. Hücreler 'temiz' ve 'kirli' şeklinde iki farklı ortamda denenmesi için küçük tüplere konuldu ve biyolojik bulaşıcılığı test etmek için simüle edildi.
Şimdi afrikalı maymun hücresi ile havadaki damlacığın ortak noktasını ancak hekim arkadaşlar yorumlayabilirler.
Dünya sağlık örgütü anladığım kadarıyla salgının bir sonraki fazını güney amerika ile afrikada bekliyor. Ama benim nazarımda değerleri yok. Çok hata yaptılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlış bilinen bir şey var, örneğin bakteriler ısıya virüslerden çok daha dirençli, aklım da kaldığı kadarıyla 115 derece sıcaklıkta 15 dakika lâzım, bütün bakterileri öldürmek için.
Önemli olan hava sıcaklığı değil, güneş ışığındaki ultraviyole ışınlar, bunlar virüsün molekül yapısını parçalıyorlarmış.
Ozon tabakasını sağlam delseydik, sonra eğer bizler de o zamana kadar ölmemişsek, virüs filan kalmazdı.
7 yi geçmesin diye paralıyorlar kendilerini. tıpkı 4 ü sonrasında 5 i daha sonrasında 6 yı geçmesin diye zorladıkları gibi. 7 kırarsa 7 üzeri bir kur tüm dengeleri sallayabilir. hele ki dolar şhortladıkları örtülü hesaplar patlar ise işte film o zaman yeni başlar.