Tatilde bile rahat bırakmıyor dimii :)
Hacı dayı bırak ekranları deniz güneş kum üçlemesi yapmak varken niye pala ile dans etmeye çalışırsın ki :)
Printable View
Spx'te obo gözüküyor.
https://www.tradingview.com/x/qyeZC9YW/
kafalarına göre takılıyorlar işte ne bileyim dostum :) asya bank kapandı . ama bazıları hazineye geçti sanırım bazıları tmsf ne bileyim ülkede neyin olacağını göremiyorsunki.
yoksa para basan kozal şirketi bu fiyatlarda olması mümkün mü?
banka gyo dışı bütün hisseler 3-70 kat yükseldi.
birincisi kar eden şirketi satmak yasak. ama kanun değiştirir satabilirler fakat kozalaklar satılamaz çunku rte abd nin planını biliyor yani altının 50 kat artması gerektiğini. kozalak demek darphanenin sermayesi demek. türk parası da altına endekslenecek bir kaç yıl içinde. stratejik şirket yani
valla sabah sabah yurtdışına bakıp ortama aldanıp 5,83 den atlamıştım. zaten o an atlamasam kesin nakitte beklerdim de yine palanın oyununa geldik malı yedik. ama akıl var fikir var 120 bin endekste akbank 5,70 nasıl olur mu! dediğim zaman hep aklıma emlak konut, aselsan, thy, tüpraşında bu şekilde olmaz olmaz olamaz endeks düşmüyor bunlar neden düşüyor dendiği günler aklıma geliyor.
bist 9 günlük ho 1343.85,bist 30 26 günlük ho 1337.33.... yaklaşmışlar bakalım kırılım gelecek mi????????