-
Lütfen bunları silmeyelim.. senin güzel hatrın için miat 2019 aralık olsun..
Bende endeks 150 bin, senin 10 lira olacak dediğin dolar çöp olacak, sadece altın ciddi bir artış yapar diyorum..
Sonra mahallenin gençleri dalga geçince kızıp misketleri alıp gitmek yok ama?
Çok şey bildiğini zannedip, çok büyük temel hatalar yapıyorsun..
Sürekli terste kalmaya alışıksın, çabuk kıvırırsın..
Olmadı hemen işine gelmeyen msjları sildirirsin..
-
arkadaslar bu cok buyuk analiz kopyalamislara inanmayin. bildiginizi uygulayin...size bir ornek 250 gram yereyagi alayim dedim kilosu 48 bine denk geliyordu, inanilir gibi degil..birsa bir duru arsasi tarkasi binasi olan henuz 10 yada 15 sebe degerlene yapmamis sirketler var ortak olunacak..bunlar herkesi keriz goruyor bir kendileri akilli..birkac tane kumar kagidi borsada primli ve arcelik gibi birkac kagit daha....gersi cop fiyatindan islem guruyor..dinlemeyin bu cok bilenleri....sabanciholding ozsernaye 20 kat koc keza oyle bati cim degerleme yapacam diyor dunya kadar arazi ve toprak var 10 senedir fiyat ayni..kayseri sirketi luks jadife ozsermaye her yil hizla yukseliyor elinde arazi var..daga degerleme yapacak birkac sirket daha var . siz bunlari dinlerseniz paraniz pul olur , ucuzlara tatirima devam.
-
https://www.youtube.com/watch?v=69uOp3Uaedo
yukarıdaki videoda anlatılmak istenen nedir? adamın patronuna küfür etmesi mi? yoksa vatandaşın sömürülmesi mi?
veya vatandaşı ters köşe yapan birileri başka birilerini Kollama ve koruma içinde mi?
Dünyayı yöneten güç der ki "2021 dünyanın en büyük krizini yaratacam"
bende anlatmaya çalışıyorum ve " 2019 aralıkta yani 2020nin yarısına gelmeden borsamız en düşük seviyelere gelecek"
Doların grafikler belli Borsada ise satma çabası mevcut.
adamların vatandaşa para kazandırma hevesleri yok BABAlarının Hayrına iş YAPMIYORLAR.
####
adamın birisi sağolsun beni ve vatandaşı aklını başına getirdi
düşüncelerim ekonomik sistem algım bankalara güvenim tamamen gitti son 5 yılda.
####
yerine ne geldi sömürü düzeninin mantığı kavramak geldi
Grafikler çok önemli o kadar önemlidir ki 1900lerin başlarında .....isimli ekonomistlerin yazdığı bu kitapları kimse kaldırıp çöpe atmaz attırmazlar
adam teknik düzen tanımlamış bir şekilde ALGIMIZLA oynayıp bizleri sattırırlar veya ALDIRIRLAR ancak kendileri HEP kazanan tarafta olurlar
benim anlatmak istediklerim çok farklı
borsamız ne olur derseniz DOlar BAZLI grafiğe AÇIN kendiniz BAKIN 1990-2017 arasını görün resmini mümkünse buraya atın
veya ben bunu daha önce 3 ayrı forumumda paylaştım GERİLERE gidip bir BAKIN.
DOLAR bazlı dipler görülmedi!!!
nereye 150bin oluyoruz?
maaş artış hızı enflsyon hızları ne kadar ülkemizde?
bir kaç 3 kağıtçı sana "x"in fiyatını her yıl %30 arttırıp satmaya çalışıyor ama ülkedeki enflasyon %10 veriliyor faizler %14?
neden %30 artsın?
HER AY %5 borsada kazanıyorsanız süperdir .
FIRSATLAR asla bitmez yeterki sizden sonra gelenlere SATIN diye çalışır bunların Kafaları
yani ben girdim sana kar ile satamazlarsa ELLERİNDE PATLAR
####
bu yüzden hiç BİR şirkete güvenmeyin
bugün varlar 3 sene olamayabilirler
####
kaç tane finansçı tanırım emekli Broker bilirim hepsi ASLA mal taşımazlar gece uyuyamaz bir çoğu mal elde kalırsa
####
vatandaş ENAYİ değildir kimse enayi yerine koymasın
###
buradan yazdık GÜNEYKORE de konutunuz olsun net sağlam getirisi var bizdekine göre 3 msli getiriyor diye aradan 2 hafta geçti sokaktaki adam GÜNEYKORE demeye başladı demekk i takip edenimiz çok
###
benim bile söylediklerim bazen tutmayabilir ancak ANA trend bozulmazsa BOrsa olsun dolar/TL olsun GRAFİKLER kesinlikle TUTAR.
###
biz halk olarak bilinçli değiliz
ACIMA duygumuz çok fazla
bu yüzden Türkiyede basit işlerden çok kazanan insanlar var örnek
TESİSATÇI elektrikçi BOya badanacı vs.. öğretmen peki bunların neden yarısı kadar kazanır? hiç düşündünüz mü?
çünkü dürüsttür
###
bankalar çalışanları DAHİL gözlerinin yaşına bakmazlar en ufak KAZANÇLARI yoksa kapının önüne koyarlar
neden peki Hissedarlarına daha çok kazandırmak için mi? yoksa belli kişilere daha çok kazandırmak için mi?
###
sistem çok kötü
adam emekli oluyor basit işe giriyor DOĞALGAZ-su tesisatçısı oluyor
köşe oluyor peki bunlarda DAHİL neden ülkenin nakitleri enerji aDI altında yurtdışına akıyor?
aslında ülkenin SADeCE DİYARBAKIR ilinin SAĞLADIĞI enerji tüm ülkeye yetecek ISINMA ve elektrik üretebilir.
güneş ve rüzgar toplamı
YILLAR önce mucidin birisi ismi aklımda değil sadece SAHRA çölündeki GÜneş enerjisi ile YIL 1915ler civarı
hatta bu adam aynı zamanda kırılmaz camın mucidididr.
tüm dünyaya YILLARCA yetecek Bedava enerji üretilir diye hesaplamış
SONUÇ=adamın adı tarihten siliniyor
####
işte böyle sistemin sana dayattıkları daima iyi değildir bu mantık bende geçerlidir.
örnek bakkal market vs. gidin
reyonlara bakın neler satılıyor?
Hangi besinler DOğal ve zararsız? öğrendikçe sadece kime hizmet ettiklerini anlarsınız ve bilinç seviyelerninin olmadığını anlarsınız
###
MOROCCO yani FAS ülkesi artık tamamen güneşe geçti bunu kaç kişi bilir ?
bu arada her FAS vatandaşı mutlaka fransızca bilir .
###
sistem size mal TAŞITMASIN siz sisteme mal taşıtın.
-
Diğer topikten zevkle kopyalıyorum :)
---
Mohikan abi,
Sana saygı ve sevgimden ilk senin topiğine yazıyorum, sonra da big short'çu ersoycuğumu öpeceğim, ona kılım,
yoncabank 2017'yi günde 17 milyon karla kapar, 2018'de günde 19 milyona çıkarır.
2017 için FK sadece 6,5 ve 2018 için 6'dan bile düşük olacak, bu oranların normale dönmesi için yoncanın tanesinin önce 12-13 ve belki 15'e bile çıkmasını şaşırtıcı olmaz.
Faizler artıyor, bankaların karı düşecek geyiği kocaman bir yalana dönüşmüştür, bu kar rakamları da sahte veya bilanço oyunu filan değildir, çatır çatır kar edilmekte ve eski yıllara göre daha fazla temettü takır takır ödenmektedir.
-
asgari ücret 1400 hiç gelmeyen ürüne yüzde 30 zam gelmiş eflasyon 12 98 işsişzlik yüzde 12 ülke uçuyor roket fişek siz kimi kandırıyorsunuz
-
YONCA nın olsun bankaların olsun REAL bir ortamda 2 msli dğerlenmesi gerçek dışıdır.
#######
https://i.hizliresim.com/rJz483.jpg
RYSAS bunu neden ekliyorum çünkü REKLAMI bollaştı milletin eline verip malı kucaklarına yıkmaya çalışıyorlar pazarlanmaya başlanmış
Sinyali 2018 mart başı nisan sonuna veriyor alım için beklenirse kazandırır ancak ok hangi fiyatı göstermiş bir bakın
şuan pahalı
####
-
http://hisse.net/haber/?p=941
###
bugün %0,9 getiriden sonra haftayı EKSİ %2 yapar mıyız?
Short ile bu %2 yi %20 cebe yakışan realize edilmiş getiriye çevirir miyiz? izleyip görelim ancak Haftalık grafik önemli
####
UNUTMAYIN tüketici kredileri YILLIK net maliyetleri %13-12 lere kadar düşmezse konut kredisi maliyetinin %10un altına inmesi demektir bu!!
GAYRİMENKUL şirketlerinin BATMASI tahta Kapatması bile çok normaldır
####
şuan TR banka mevduat yıllık %14civarı ve artacak ocak gibi
bunun anlamı ESNAF iş yapma gücü düşecek
daha az kazanç demektir bu
bir çoğu malını mülkünü bedava verip kepenk kapatır
####
otomobile yatırım yapmayın SAKIN bizim vatandaş gidip dolar çıkacak diye otomobil alıyormuş SÖZDE haberlere göre
Döviz illa alacaksanız CEBİNİZDE taşıyacak döviz alın bankalar a emanet etmeyin
####
herşeyin KAYDİ sistemde olduğu bir ekonomide SİZE Yedirmezler BU YZDEN hisse piyasası dahil KAydı sisteme geçti 2013e kadar
yani eskiden mehmet amca ahmet dayı gider hisse alır evinde saklardı
hepsi ne oldu sistem TARAFINDAN Cukka edildi.
####
daha ne anlatayım ki size ? kandırılmamanız için
####
Short ile kalmak şuan %2 düşüşte size pozisyonunuzda %20 kazandırır
ancak teminatınızın 3 misli FONunuz bulunduğu için totaldeki karınız %sel düşer
fakat Shorta ayırdığınız toplam miktar GECELik Faizde kalır iki YÖNLÜ kazanırsınız
aynı şekilde LONG ile kazanırsınız ancak piyasa şuan SATABİLMEK İÇN çabalıyor gelene geçene 100lot alana bile çakıyor TAHTA yapıcılar affetmiyor
siz örnek 2,16tl satıyorsun adam senden aldığını 2,16ya satıp kendi malını 2,15tl ye satsa yine KAR ediyor
çünkü ADAMLAR komisyon ÖDEMİYOR "SIFIR" ile işlem yapıyor
siz ise en iyi İHTİMAL ONBİNDE 1 öderseiniz o da aylık 1 milyon hacimle
300bine ise onbinde2 ödersiniz
####
bu yüzden şuan NAKİT varsa ve DÖVİZDE bir RALLİ olursa 6tl ile 8tl arasına en iyisi PARANIZI bankaya emanet etmeden KASAda veya evde saklamak
çünkü 2 yıl içinde gider istediğiniz HERŞEYİ satamayanın ELİNDEN bedavaya aLABİLİRSİNİZ
####
işte sistemin efendileri bunları uygular daima
Size gereksiz harcama yaptırır borçlandırır sonra sizdeki MALLARI bedavaya ALIR
####
yukarıdaki videoların şifreleri belli yerlerinde
NEDEN videonun içinde DEFALARCA 2021 geçiyor?
yoksa MAYALAR yanlış mı yazdı 2012 değildi 2021 miydi ? :)
###
beğenilen YAZILARI lütfen puanlar ile beğenin örnek çok beğendiniz en yüksek puanı verin adamlar gelip beğenmedim tıklıyor
beğenenler de yüksek puan verirlerse sevinirim.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...37#post1335537
-
Birde Merkez ciğimizin Faiz artışı haberi çıktı sanki Doların çıkması olumsuz bir olaymış gibi
DOLARIN çıkması bizi Frenler harcama yapmamızı engeller.
ancak diğer yandan fiyat artışları hızlanır iki yönlü de enflasyona etkisi olacaktır.
####
şuanda tek yapılması gereken HIZLA kazanmak için BORSA kaldıraçlı olarak SHORT çekilmeli HER yüzde 1 düşüşte siz %10 kazanç SAĞLARSINIZ.
DOLAR 3,8tl civarına kadar geriletilecek oradan tekniğe uyumlu olarak şubatta 4,21tl
kaldıraçlı işlemler ile ALIM yapılabilir.
Aynı şekilde;GOLD sadece fiziki olarak saklamak kaydıyla yani KAYDİ sisteme işletmeden altını yavaştan stoklamak
KRizin dipleri şuan televizyonda " kardeşim 2018 martta biz 130bin endeks bekliyoruz " diye DİLE getirilip VATANDŞA mal satma peşindelerse
2020yi bulacaktır.
ben şahsen hazırda bekliyorum 50bin altında XU30 a girerim 40bin altında Xu100e girerim 2019sonunda
her koyun kendi bacağından asılır kendi stratejinizi oluşturun.ancak unutmayın Televizyon ne derse desin KANDIRILIRSANIZ
bitersiniz###
inşaat sektörü batacak GYO lar vatandaşa çakılmış durumda.
Dolar uçarsa faizler yıllık maliyetler %30lara çıkarsa kimse konut almaz^^^
almazsa şuan zaten düşüşteki konut sektörü fiyat endeksi iyice dipleri bulacaktır bekleyin siz kazanırken elinde konut tutanlar otomatik ZARAR yazacak
###
alacaksanız 2020 yi bekleyin
###
kira getirileri AŞIRI düşecek
neden çünkü kiracı bulamayacaksınız.
ancak krizden çıkarken 2022 gibi ters yönde kalmaya bakmanız gerekli
####
cumaya kadar haftalık %2--3 düşüş beklemiştim bu haberlerden sonra cuma olamazsa bile haftayı eksi %10 düşüşlerde kapatma ihtimalimiz çok yüksek
####
bir çok hisse AYLIK grafiklerde ARALIK-OCAK aylarında kayıp sinyallerini oluşturdu
o kısımlara alım ile girilip TEPKİLERDE %3-5 kar ile satılabilir.
####
bir düşünün Kiracı bulamayan AVM sektörü kiracı bulamayan konutlar kimin işine gelir?
####
vya düşünün FAİZlerin yükselmesi kimin işine GELİR_? vatandaşın elinde ne kadar mevduat var ? Türkiyenin en Elit tabakasının elinde ne kadar mevduat mevcut? onlar yine elindekileri büyütürken vatandaş ağızı açık bakacak sisteme
####
benim kişisel görüşüm : faizler biraz daha artsın diyemem aksine düşürülmesi %10un altına
yoksa KRİZİN dibi bulunmaz BIRAKIN DOLAR isterse GRAFİKTE gösterdiğim gibi 1 YIL içinde 8 tl olsun
yoksa içerde kriz olacak
DOLAR bazında ucuzlayan bir ülkeye YABANCI nasıl saldırır ?
böylece kriz engeLLENİR###
bakın faiz hakkında ne yazmışım:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=4535&page=3
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=4281&page=4