Daha önceki sattığım lotların sayısını artırarak bugün yine aldım THY 17,5 dan
Geçen hafta sattıktan sonra daha da düşer dedim ama bugün yabancı satmayınca aksine tolamaya başlayınca bende yerimi aldım tekrar :))
Printable View
Daha önceki sattığım lotların sayısını artırarak bugün yine aldım THY 17,5 dan
Geçen hafta sattıktan sonra daha da düşer dedim ama bugün yabancı satmayınca aksine tolamaya başlayınca bende yerimi aldım tekrar :))
2022 yılı thy yılı olacak gibi,sezonda ne otellerde,nede uçaklarda yer bulmak mümkün olmayacak gibi ,şahsi dusuncem böyle!!!
Y.t.degildir.
Thy leri 18.65 den satıp bir kısmı ile Pegasus a 95.75 den girdim.. Umarım iyi yapmışımdır..
Thy kur artışından olumlu etkileniyor
https://youtu.be/C3ZTuJDyx1U
Hissenin onundeki hedefi 19,30 lara kadar çıkıp oralarda gevşeme yapabilir gibime geliyor. Bakalim ne kadar zamanda gerçekleşecek.
Ancak dolar bazli bakinca yine ucuzlamış görünüyor hisse.
Doların dunku hareketi sonrası bugun sakin olmasini bekliyorum ben. Hatta belki dolardan cikabilecek nakit paranin ise borsayi yukarı taşımaya devam edecegini düşünüyorum. Hala yukselmeyen ucuz hisseler var çünkü
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Maşallah, freni patlamış kamyon gibi giriş yapti. Belki 19,80 gosterir bize belli olmaz.. 19,30 u hemen 5 dakikada verdigine göre sıkı tutunun😃😃
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Pegasus/nane: Yurtiçi satışlarımız değişmiyor.ama kurdaki değişimle bugün 45 milyon euro daha az gelir elde ediyoruz.önümüzdeki 6 aylık süreç kurdaki gelişmeler nedeniyle çok zor geçecek- uludağ ekonomi zirvesi/capital