Ben bedelliye katılmadım rüçhanları'da satmadım şimdi rüçhanlar yerine ana hissemi verecekler?
Printable View
Arkadaşlar bu tahtada hisse toplayan büyük bir yatırımcı vardı , ne oldu acaba pes mi etti yoksa gücümü yetmedi acaba hisseyi buraya kadar salmaması lazımdı diye düşünüyorum. Cem Okullu kadar güçlü bir oyuncu değil herhalde !! Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen
Şeytanın aklına gelmeyen dinbazın aklına gelir.
profesyonel bir ekip hem tahtada hem forumlarda ustaca kurgulanmış bir senaryoyu icra ediyor.
Ne dersiniz, inanmamızı istedikleri şey doğru mu??????
Yüzlerce milyonun sahibi gerçekten bu kadar salak olabilir mi?????
Yüzlerce milyonunuz olsa aylarca düşünüp böyle mi yapardınız???????
Yoksa her şey senaryonun parçası mı??????
Ne demişler bir şey bedava ise hedefleri sizsiniz.
Maşallah burada yatırımcılara bedava bilgi vermek için gece gündüz yırtınan tipler var. Üstelik mal da taşımıyorlar.
Dipten alıp tepeden satıyorlar.
Aklımızla dalga geçiyorlar.
Her zaman olduğu gibi son gülen iyi gülecek.
Çok yordular çok yıprattılar, ancak kendileri de çok yoruldu.
Bu şekilde devam etmeleri kendilerine telafisi çok zor zararlar verir.
Büyük para yakar kavurur.
Zamanın da maliyeti büyük.
Kaos yaratıp karlı çıkmaya bakıyorlar.
Yapay fiyatlamalara inanmayın.
Rasyonel davranış her zaman kazanır.
Bekleyip görelim.
Patron erittiği sermayesini en azından dolar bazında yerine koyana kadar ben buradayım.Başkaları ne yapar ne eder bilmem.Yarın bir gün yazmam da.Bu kadar saçmalanmasa yazmazdım da.Bu da böyle biline gerisinden anlamam.
Ama bu hissede yapılan terbiyesizliği de bir yatırımcı olarak asla unutmam.
Şirkete de bir tavsiyem var yaptığınız terbiyesizliğin zaten tarifi mümkün değil.R tahtası kapandı hiç olmazsa yani zahmet olmazsa yönetimi elinde bulunduranların hiç olmazsa bedelliye katılacaklarını bari denklere ediverin bir zahmet yani hiç olmazsa bunu yapın bari... de yatırımcı çok daha fazla size saydırmasın....