Ve ben yine 130 dan usdjpy aldım.. 130.65 den kapaticam..
Şu an fiyat 130.40..
Tam alırken yazamadım yogundum.. Geçen akşamki gibi dejavu yasamak istemiyorum.. Insalkah kapatırım..
Printable View
Ve ben yine 130 dan usdjpy aldım.. 130.65 den kapaticam..
Şu an fiyat 130.40..
Tam alırken yazamadım yogundum.. Geçen akşamki gibi dejavu yasamak istemiyorum.. Insalkah kapatırım..
Brentte bugün 79 lazım göstermişler..
84 85 lerden açılan shortu stoplamasaydiniz şu an cok karda olurdunuz:yes:
Yani az miktarda lot ile geniş aralijta işlem yapılmalı.. Ben şu an bunu uyguluyorum..
Anca çıktım antremandan ve tramvaya bindim.
Evet, ikisi de stop olmus (-113 PIP).
D1 ' deki satis trendi bozulmuş degil. Dolayisiyla yine H4 'te satis sansi aricam 158,910 gecilmedikce (GBPJPY).
Stopu dar tutmak... Bu hoşuma giden bişey. Usenmesem H1 inip orda isleme girecrm stopu daha da daraltmak adina. Gerek zaman sorunu, gerek spread H4 altina inmeme engel oluyor.
Herneyse, GBPJPY icin 0,02 lik bekleyen emrimi yerlestirdim. Eve gidince daha rahat yazarim.
Burda hava cok güzel, güneşli falan. Pencereden dışarıyı izlicem.
Herkese selamlar 😁
Kargo yine kendinden bekleneni yapmış. Vaktinin çoğunu evse geçiren biri olarak, benim adresime evde olmadığım zaman aralığında gelmiş. Bir defa şaşırt beni nolur!!!
2 kargom vardi...ikisi de aynı!!!
Bir cay süzgeci icin 2 km yol yürüdüm. Simdi de aynı yolu geri gidecem.
Herhalde paritede olmakta olan şey resimdeki AB=CD Formasyonu. Tabi bu tahmin olmaktan öteye geçmez.
https://i.hizliresim.com/e4bi022.png
Benim için paritede hala dominant olan taraf AYILAR. Ve, 158.91 geçilmedikçe bu yönde düşünmeye de devam edicem. Ve alt zaman diliminde, yani H4 'te satış şansları kolliycam.
Şimdilik bekleyen emrim şu şekilde:
GBPJPY SELL STOP: 157,008 (0,02)
SL: 157,902
Risk Edilen Miktar: 90 PİP
Hayırlısı olsun...