-
Şirketimizin pay sahibi olduğu A1 Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 23.12.2021 tarihli yönetim kurulu toplantısında;
"Şirketimizin faaliyet konusu dahilinde, büyüme potansiyeli gördüğü faaliyet alanlarına ve şirketlere yatırım yapma stratejisi çerçevesinde; esas faaliyet konusu enerji sistemleri teknolojisiyle ilgili yatırımlarda bulunma ve yer altı ve yerüstü her türlü kaynağı kullanarak enerji üretme faaliyetleriyle iştigal etmek olan Arf Bio Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.'nin (Arf Bio) 70.000.000 TL olan ödenmiş sermayesinin 105.241.000 TL'ye artırılması sırasında Şirketimize tahsis edilen ve şirketin %4,98'ine tekabül eden beheri 1 TL nominal değerdeki 5.241.000 adet B grubu paya 37.500.000 TL bedel ödenerek Arf Bio'nun sermayesine iştirak edilmesine"
karar verilmiştir.
Bu çerçevede A1 Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından söz konusu satın alma işlemine ilişkin ödeme işlemleri 23.12.2021 tarihi itibarıyla tamamlanmıştır.
-
girişim sermayesinde bu kadar para yok, demekki arkadaş cebinden finanse ediyor avans yazıyor sonra tahsisli ile şirketin büyük ortağı olacak.
bu girişim sermayesi işi beni mutlu eden bir adımdı, artık bakmak bile istemiyorum. "yatırım tavsiyesi değildir"
-
https://re-pie.com/girisim-sermayesi-yatirim-fonlari
Anlaşılan şurdan bi şirket daha seçip işlem tamamdır dicek patron.
-
-
-
Anlaşılan Murat Güler win-win yapacak, hem halka arzı A1 üstüden yapıp halka arz geliri yazacak hem de girişim sermayesi yapıp oradan kar edecek.
-
https://i.hizliresim.com/3t0h7iu.jpg spk bu ne hız yiğidim ? Daha şaho yeni imza toplamaya başlamıştı ? Ahlaksızlık diz boyu olmuş ! Daha başvuralı 9 gün oldu????!
-
A1 girişimin kasasında bu kadar para varmıydıda, simitçeye ve bugünkü kapta bildirdiği Enerji şirketine yatırım yapıyor.
Sermaye arttırımı bile bugün olumlu görülmüş.
A1 girişimim yüzde 25 i bize kalıyor, bu durumda yatırım yaptığı şirketlerden bize düşen ancak 1-1.25 arasında. O nedenle KAP kendilerine atsa daha uygun olurmuş. Kendine kepçeyle bize çay kaşığı. 1 yılı civarında bekliyoruz bakalım. Ayıp ya, bari KAP ını atmada moralimiz bozulmasın