Araba fiyatlarının bile 3 kat arttığı zamanda. Teknoloji şirketinin haline bak
Printable View
1 ulken iyi olacak ki borsan iyi olsun
2 yedi senede %500 artan dolar
3 tam 5 sene once odedigim fiyati 70 tl yi yine ayni fiyattan odemeye devam ediyorum(yatirimlar dolarla gelirlet tl ile dusunun.. 5 sene once dolar 2.4 felandi)
4 tcell ttkom bunlar reisin ciftligi oralara kendi etrafinda tutmak zorunda hissettigi abileri atiyor
5 sahiplik problemi tipki ttkom daki gibi
eski bit tcell calisani olarak sunu diyebilirim
Inanin firma cok buyuk kullanilan teknolojiler it tarafinda yada telekom tarafinda ne en iyisi ise o kullaniliyor.. ama cografya kaderdir..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurula katılacak olan arkadaşların en az 24 saat önceden e-genel kurul üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor.
Madde Oylamalarını önce den yapıp kayıt altına alabilirsiniz veya genel kurul sırasında da yapabilirsiniz.
Genel kurula katılalım küçük yatırımcının gücünü gösterelim....
Yönetimde ve hisse yapısında bir karmaşa varmıydı,vardı,
21 ekimde ki genel kurulda bu çözülecek,aksi karar çıkması mümkün değil,
Bütün hissedarlar bu karmaşık yapıdan şikayetçi idi,
Bunun çözülmesini hangi hissedar istemez ki,
En büyük sorun buydu şirket için,
Bundan sonra daha hızlı karar alınıp,hedeflere kilitlenecek,
Sadece haberleşme şirketinin ortağı değiliz,iştiraklerinde onlarca teknoloji firmasını barındırıyor,ileride oyun alanına girecek,bunun için her türlü alt yapı hazır zaten,peak oyun şirketi kaşa satıldı,1.9 milyar dolara,
Devir teknoloji şirketlerinin,kar marjı inanılmaz,
Her şey yazılım ile çünkü,
Ben çok umutluyum,2021 de iştiraklerinin bazılarını halka arz edebilirler,zaten sürekli hasılat artışı var,bu yıl 12 aylık 4 milyar civarında kar bekliyorum,bankalar hariç bu kadar kar eden kaç şirket var,HBK bakın,toplam varlıklarında yeniden değerlendirme yapılbilir mi bilmiyorum,bu dev şirketin özsermayesi düşük geldi bana,
Bekleyip görelim bakalım,hayırlısı olsun..
Maalesef öyle,bizim yatırımcı kısa zamanda köşe dönme peşinde,nerde çöp hisse var orada,şirket ederi nedir hesap etmesini bilen kaç ky var merak ediyorum,finansal okur yazar oranı çok düşük,çoğu aldıı hissenin ne iş yaptığını,sermayesi nedir bilmez,bırakın sermayeyi bilmeyi,çarpanları da bilmez,nasıl bir borsamız var anlamadım,bu şirket PD 25 milyar doları görmüş bir şirket,zaten 17 milyar dolar üzerinden halka açıldı,şu an 4.735 milyar dolar,üzerinden geçen bunca senede,abone sayısı 5 kat arttı,bünyesine teknoloji firmalarını kattı,v.s,önü çok açık,şu gnl krl bitsin hele..
E-genel kurula katılmak için kayıt yaptırdım, oylarını da verdim. Diyeceklerimi de hazırladım. Çarşamba sabahını iple çekiyorum.
Bizim elimizdeki hisse önemli değil üç beş artması umurumda değil, böylesi bir değerin kaçırılmaması açısından İnşallah ülkemiz için iyi şeyler olur.