Originally Posted by
aalgun
Hisseyi 3.90'da listeye aldı. 6 da yarısını, verdi. 6.5 da da yeni yayınladığı listede yazmadı. Özetle 3.90 dan listeye koyup 6,25 la diyelim 6.5 ortalama ile vermiş oldu. Dolayısıyla öyle çok gittiği falan için vermedi. O zamandan bu zamana ilgilenmedi hisseyle. Yakın zamanda da 12 de kısa vadede primli dedi. 14 te listeye aldı. ilk listeye aldığı tarih 20/11/2018.
Biz durdo'nun ivmesini 2017 aralıkta paylaştık twitter da, ve pozisyon açmaya başladık.(Daha eski pozisyon taşıyanlar da olabilir tabii. Ama benim için önemlisi dönüşüm zamanında almak) Dolayısıyla derinhisse ile bağdaştırmayın bu hisseyi. zerre ilgisi yoktur. Beğenip 14 te tekrar gündeme aldı o başka. Ama pozisyon var mı? önemli olan o.
Ama takipçi sayısından kaynaklı kötü hareketlerde etkilendik. Ama şükür ki elimiz kuvvetli sorun yok.
Biz 2018 de genel kurula katıldığımızda yatırımcı yoktu, genel kurulda. Oradan pay biçin ne zaman açmışız pozisyonu. (Bunu bireysel anlamda yazmıyorum. Sevdiğimiz kişilerde girdi bu hisseye farklı zamanlarda). Ne kadar pozisyonumuz var az çok bilenler bilir.
Ha derinhisseyi tanımıyorum, iyi şeyler yapıyordur. Ama pek ilgilenmediği ve nerdeyse pozisyonu olmayan bir durumda takipçi etkileşiminden kaynaklı bize de zarar geliyor. O kadar uğraş şirketle sürekli irtibatta ol, 3 ten mal almaya başla. Bütün düşüşlerin stresini çek, genel kurullara katıl. İnsanlara şirketin dobur ile ilgisi olmadığı anlat.FAbrikaya ziyarete git. Şirketi anlat.. Sonra diğer hisselerin etkisiyle hasar gör. Mevzu hisse benim senin meselesi değil.Ama duyduğum kadarıya zaten durdo ile ilgili ne kendi ne teknik analiz ekibi cevaplamıyormuş. Keşke esaslı yatırım yapsa. Daha yukarılara hakettiği yere gitsek. Ama değil öyle.