şerro momentum güzel...Kasa eksi....teknik hedef 9.4 görülür mü!!!!
Turistten ümidi kesince iç seyahati serbest yaptılar..24 sınırlaması da yabancı için değil bizim için....
Bu Sezgin Baran ABD ye uçtu mu acaba :oleyo:
Printable View
şerro momentum güzel...Kasa eksi....teknik hedef 9.4 görülür mü!!!!
Turistten ümidi kesince iç seyahati serbest yaptılar..24 sınırlaması da yabancı için değil bizim için....
Bu Sezgin Baran ABD ye uçtu mu acaba :oleyo:
CHP lideri Kılıçdaroğlu : Beyefendi müzik yasağını gece 24’e çekiyoruz, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok demiş. Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri. Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver.
Valla zamanında çin aşısı için sağlık bakanı çinde eczanede aşı satılıyor diyince huylanmıştım.Koca çin aşı etkili olmasa konuyu nasıl çözebilirdi ki.Bence aşı hızımız çok iyi,sanırım dünyada aşı tedariği konusu da halloluyor gibi,salgından hafiften yırtıyoruz gibİ.Zamanında sağlık sistemimizin aşı yapma kapasitesi konusunda şüphe duyan forumdaşlar olmuştu,görüldüğü üzere o konuda mükemmel iş çıkardık.
Şubat ayında tüm sağlıkçılar aşılandı.Ben iki üç aydır ölen sağlıkçı pek duymuyorum.Benim kriterim oydu,sağlıkçılar ilk deneklerdi.Aşı o konuda baya başarılı arkadaşlar,sağlıkçı ölümleri çok azaldı.
128 milyar dolar paylaşımında bulunan vatandaşa soruşturma
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...turma-6498816/
Vedat Özdan
@VedatOzdan
·
Jun 17
Biz DİBS’e, vadesi bir yıldan azsa Hazine Bonosu, çoksa Hazine Tahvili diyoruz.
ABD’de 3 tür DİBS VAR:
Vade bir yıldan azsa Treasury Bills, 1-10 yıllıksa Treasury Notes, 10-30 yıllıksa Treasury Bonds deniyor.
Tüm ABD DİBS’lerine Türkçe ABD (Hazine) Tahvili diyoruz!