sasayı köpürttüler yine
Printable View
sasayı köpürttüler yine
O 9015te tek kalem 1200 lot alan adam korkuttu. Yoksa azaltmazdım. Ama ondan daha akıllı ve paralı değilim.
On beş dakikalık gecikmeli olduğu için sıkıntı benim ekran
Takip ettiğim dakikalık 8970 al verdi 9002 den Sat vermişti dediğim gibi benim baktığım ekran geriden geliyor
Ohoooo benim telegram grubunda standart üyelere min. x20 hisse önerisi veriyoruz. 19 kat giderse de para iade garantisi var...
İsteyene büyük varant tüyoları da var. Ama o premium üyelik için tabi.. :)
Ayda bir de mangal partisi var. Standart üyelere köfte, premium lara pirzola var...
Dünyanın en büyük ikinci varlık yöneticisi Vanguard, TL cinsinden devlet tahvillerini radarına aldı
Dünyanın en büyük ikinci varlık yöneticisi Vanguard, TL cinsinden devlet tahvillerini radarına aldı
- Vanguard Gelişmekte Olan Piyasalar Aktif Sabit Gelir Küresel Eş Başkanı Nick Eisinger:
- "Türkiye'nin makroekonomi politikalarındaki değişiklikleri çok olumlu bir dizi gelişme olarak görüyoruz"
- "Politika değişiklikleri, Türk ekonomisinin temellerinde iyileşme ve daha kolay bir finansman görünümü sağlayacaktır. Ayrıca, bu dönüşüm Türkiye'deki yerel piyasa/döviz varlıklarına yabancı ilgisinin geri dönmesinin de önünü açacaktır"
- "Portföyümüzde her zaman Türk devlet tahvili bulundurduk ve yakın zamanda TL cinsinden devlet tahvilleriyle ilgilenmeye karar verdik"
2023 de uzun süre kafeyin taşıdıydım bureye de yazdıydım hatta..
anasını keseyim nerden bileyim kaat 2024 te gidecekmiş.