Printable View
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Korkma dayucuğum, yarın alttan destek atarız Senle Ayhan başkan benim kağıda bulaşmayın ben başımın çaresine bakarım
sindo ne kadar süre ceza aldı acaba ? ben gider ..yeni bi diziye başladım iyi gidiyor bakalm.. zopanın acısını unuturuz :kahkah: :drunk::drunk:
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Senle Ayhan başkan benim kağıda bulaşmayın ben başımın çaresine bakarım Seni bu gece uyku tutmaz şimdiden peşin peşin süüyleyim :he: Saa kim dedi o kadar malı gucakla deye, tabii ucuzluğu görünce dayanamadın değil mi :)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Seni bu gece uyku tutmaz şimdiden peşin peşin süüyleyim :he: Saa kim dedi o kadar malı gucakla deye, tabii ucuzluğu görünce dayanamadın değil mi :) Sana çekmişim ucuzluğu görünce dayanamıyorum gerçi borsa bir pazarına döndü üç beşi hariç hepsinin fiyatı bit pazarı fiyatında
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Sana çekmişim ucuzluğu görünce dayanamıyorum gerçi borsa bir pazarına döndü üç beşi hariç hepsinin fiyatı bit pazarı fiyatında Kaliteyi ucuza alamazsın dayucuğum, ucuzluk varsa bilki malın kalitesi düşmüştür. Malı 10bin üstüne çıkınca almak lazım
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Kaliteyi ucuza alamazsın dayucuğum, ucuzluk varsa bilki malın kalitesi düşmüştür. Malı 10bin üstüne çıkınca almak lazım Eccuk mal aldık sakız olduk. Durun oğlum korkutmayın kalpten gidecem
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Eccuk mal aldık sakız olduk. Durun oğlum korkutmayın kalpten gidecem eccük mü :drunk: Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Seni bu gece uyku tutmaz şimdiden peşin peşin süüyleyim :he: Saa kim dedi o kadar malı gucakla deye, tabii ucuzluğu görünce dayanamadın değil mi :) pala almıyor bir günde o kadar malı :yahoo: bizim bir koy vardıya, ondan işte :kahkah: ırzına geçmişsin tahtanın
Alıntı: Originally Posted by çıtak eccük mü :drunk: pala almıyor bir günde o kadar malı :yahoo: bizim bir koy vardıya, ondan işte :kahkah: ırzına geçmişsin tahtanın Hangi taktadan almış. Zabaha kadar para kalırsa ben de alayım:he: