600 dolarlık asgari ücrete pek de iyi bir tepki vermedi
Tcmb faiz indirimini de pas geçer mi? Neden olmasın
Printable View
600 dolarlık asgari ücrete pek de iyi bir tepki vermedi
Tcmb faiz indirimini de pas geçer mi? Neden olmasın
Biriktiriciler , slogancılar parlatıcılar pohpoh çular . herkesin sesi soluğu kesilmiş. ?
Bir de düştükçe sevinen tayfa vardı.
150 lira temettü gelecek diyenler.
Garibana iteledikleri hisselerle fon aldılar, faiziyle ahtapot yiyorlar.
Aklımızı alacaklar diye diye milletin parasını söğüşlemelerine ön ayak oldular.
Ha bu ahtapotçulara inanan da batsın be kardeşim... onların da yasını biz mi tutacağız?
Say say bitmez. 1100 lerden almaya başlayıp da hisse 890 a düşünce ortalamam 897 diyenlerde gördü bu gözler. :kahkah:
Froto "mesela dedik" 1 sene daha böyle buralarda takılsın sağda solda aynı elemanları. "ne frotosu bende hiç bir zaman froto olmadı al sat yaptım" derken görürsen şaşırma.
Bak eregl de nick i bile demir çelik olup da nerede ise her gün hisse topiğine yazan adam başka da tek bir hissede yazısı olmayan adam "neyseki portföydeki yeri üzmeyecek kadar" diye yazdı zamanında. :kmk:
Buraları oku. Ama ters den
Ne yazıkki Koç şirketi deyip girmemek gerekiyormuş. 3 senelik yatırımım da Manüplasyon un tillahını bu hissede gördüm. Insider a alenen tanıklık ettim. Hemde işler her zamankinden çok daha iyi giderken:
- Romanya fabrikası satınalması
- E-Transit in lansmanı ve pil fabrikası nın açılışı
- Yeniköy fabrikasının tamamen yeni baştan modernize edilmesi kapasitesinin 405 bine çıkarılması
- Transit custom in 6 yıllık geliştirmesinin tamamlanması üretime girmesi yılın van ı seçilmesi
- Romanya fabrikası kapasitesinin arttırılması ve Romanya pil fab. açılışı
- Transit courier in yatırımının tamamlanması ve üretime girmesi
- E-Transit custom lansmanı
- E-Puma Lansmanı
- E Transit courier lansmanı
- Vw transporter ın 6 yıllık yatırımının tamamlanması ve üretime girmesi. Türkiye de satışa başlaması
- 3 sene önce 400 bin olan kapasitenin 900 bine çıkması
- 3 sene önce 300 bin olan üretimin 640 bine çıkması
Ama başkanı zaten başlı başına sıkıntılı biri. Fazla bişey beklenmemeli
Umarım bir daha Koç şirketlerine yatırım yapacak kadar basiretim bağlanmaz
-
Hisse performansı açısından kötü bir yıl geçirdik fakat satış verilerinde bir problem yok. Son çeyrek kâr marjı belirleyici olacaktır.
Benim de en yüksek pozisyonum hala Ford Otosan fakat henüz daha şirkete küsme niyetim yok. :cheers:
Aklımızı/donumuzu alacak.
Her ay taşımış olduğunuz hisselerden dolayı kaybettiğiniz %4.5 pay için size minnettarız. Kaybınız kazancımızdır.
Fort Co.
Maykıl Fortoğlu