Originally Posted by
forbidden
Ne kadar boş muhabbet olmuş böyle! Sanırım kendileri beyefendi, BABAcan yazdığı için, emeğinize ve yaşadığınız üstelik de yaşattığınız strese yazık. Bu kadar fedakarlık, çırpınma ve bu aşırı iyi niyet karşısında hayranlıkla okuyorum yazdıklarınızı. Bu nasıl bir vakti bolluk ve enerjidir ki saatlerinizi, yüzlerce kelimenizi sarf etmişsiniz hem de sırf bizim iyiliğimiz için. Tüh, nasıl ödesek bu iyiliklerin karşılığını, bilemedim şimdi. Yani düşünüyorum da kaç kişi kaldı günümüzde böyle karşılıksız emek harcayan hem de hiç ama hiç tanımadığı insanlara? Çok kutsal biri olsanız gerek.
KENT mi? Evet, fiili dolaşım oranı gerçekten az. Tıpkı diğer yabancı şirketler gibi, değil mi? Yani ben de olsam yabancı ülkede olan şirketimin riskini düşük tutmak isterim. Olur ya, iki ülke arasında sorun çıkabilir, uluslararası anlaşmalar değişebilir vs. vs. vs.
Peki ben yabancı bir şirket olarak niçin o ülkenin borsasında yer alırım ve durduk yere niçin bulunduğum borsadan çıkmak isteyeyim? Yazdıklarınız çok mantıksız, saçmalığın daniskası hatta. Rabbim sizdeki o güzel aklı bizlere de bahşetmiş çok şükür. Ben olsam, ki ben yaptıklarınızı zaten yapmazdım, kırıntıları kalan son haysiyetimi de alıp sessizce giderdim forumdan. Ama tabii, sizin tercihiniz ve öncelikleriniz farklıysa ne ala!
Saygılarımla