Durmak yok incinmeye devam. Hizbullah israile saldırmış.
Printable View
Uydurma hikayelerin aga babasinin kim oldugunu millet biliyor.
Feto iti ile birlikte yurudunuz o yagmurlarda.
Yalani, algi yaratmayi siyasetin asil islevi haline getiriniz.
17/25 de suc ustu edilen paralari, hic yasanmamis gibi faizi ile hirsizlara iade ettiniz.
Biraz haysiyet sahibi olan biri bunlari yazmaz, yazamaz.
Kafanizin almadigi sosyal medyanin gucu.
Bunu yenemeyeceksiniz.
Yargilanip mahkum olacaksiniz.
Dilerim onurlu bir yargicin mahkemesine dusersiniz.
O size anlatir, yalani, dolani, cokmeyi,rant'i.
Az kaldi.
1821.60 GAYME!
Eşşeğin şeysine su kaçırdılar artık!
Bu para nedir derseniz, araç muayene haracı.
Neredeyse 5 kuruş işletme gideri olmayan, TÜVTÜRK soygunu.
Cenin pozisyonunda ellerimizle yüzümüzü kafamızı kapattık bekliyoruz dayağın bitmesini, sürekli tekmeyle, yumrukla , sopayla vuruyorlar, yorulmalarını bekliyoruz, artık dayak bitsin diye.
Her olumsuz şeyde dayak artıyor, hiç bir olumlu şeyde durmuyorlar. Mehmet Şimşek istifa etti demişler, Hizbullah saldırmış, Suriye'de devriyelerimiz başlamış., üstüne konkordatolar , resesyon, yüksek faiz, düşük kur,..... Bitmez....
Bu "Mehmet Şimşek istifa etti pazartesi görürsünüz" diyen kişi twitter da Cemal Engin yurt ismindeki eski MHP'li milletvekili , ben bu adamı MHp li Sadi Somuncuoğlu nu tehdit edip korumasını döverken hatırlıyorum bir de sonradan inkar etti, "töremiz çalışır " dediği kulaklarımda, mecliste de, o dönem bazı CHP mv lerini yumruklamıştı ve Cüneyt Canveri de sağlam dövmüştü hatırladığım..
Ben yeniden milletvekili olduğunu bilmiyordum ama sayın CHP mız sayesinde demokrat partiden milletvekili seçilmiş atlamışım düzeltiyorum..
Vay anasını arkadaş Cemal Engin yurt sayesinde de para kaybettik ........