Brent petrol 59 dolar-altının onsu 3070 dolar.
Printable View
Brent petrol 59 dolar-altının onsu 3070 dolar.
Enflasyonun yuksek oldugu ulkelerde herseyin sahtesi bol olur
Simdide sahte beton
https://www.istegundem.com/haber/ist...skandal/292449
Silivri değilde karakol koğuşları soğuk,bide işkenceler,elbet bunun bir hesabı olacak,tahminen 50.000-100.000 kamu görevlisinin işine son verilir gibi geliyor bana,bide zatın diploması sahte çıkarsa seyrelleyin o zaman gümbürtüyü,çünkü herşey geri saracak kararnameleri imzaladığı için.
Her gün petrol 1-2 geri geliyor,buna göre %10 düşmesi lazım,ama iktidar yapmaz,anca 1-2 tl yapar,bunun örneğini geçmişte çok gördük,90 dolar olan brent 30 olduğunda 1/3 düşmesi lazımken yarısına kadar anca inmişti,bahanesi hizmet bedeli dediler,bunlarda fırıldak hiç bitmez,zaten görüyoruz usulsüz tutuklamalarından,en ironisi enflasyon düşecek denmesi,normalde enflasyon 80 üstünde,ama onlar yarısını söylüyorlar,tüik mahkemeye verildi,hakim açıklık istedi çok gizli denildi,sadece bellek verdiler belleğin içeriği hala bilinmiyor,benim bildiğim mahkemede herşey aleni açıklanır,zamanında bir davaya girmiştim aşna fişne davasıydı,hakim soruyor açık söyle diye,sanık ve dava eden en sonunda zikiş,sokuşu belirtti...
Ülkemizde olağan dışı işler olurken birden trampet zatı hedef alırsa ne olacak ???