İçerden bilgi alıyorlardır. Bu hareket ondan olabilir. 2.00 a kadar beklicem. Bilanço çok iyi gelirse devam edicem. Hedefleri istikrarlı büyüme ve kar edecebileceğini gösteriyor. Onun için bir kaç yıllığına da girilebilir.
Printable View
İçerden bilgi alıyorlardır. Bu hareket ondan olabilir. 2.00 a kadar beklicem. Bilanço çok iyi gelirse devam edicem. Hedefleri istikrarlı büyüme ve kar edecebileceğini gösteriyor. Onun için bir kaç yıllığına da girilebilir.
3.5 milyon hisseyi 2017 sonunda 1.300 tl bedelle geri almış, otelini açmış, kar elde edip temettü dağıtır hale gelmiş şirketin piyasa değerine bakar mıısnız? Hal böyle iken hala baskılamaya devam ediyorlar.
Benim beklentim olan 25 milyon ve üzeri gelecek bilanço ile bu sefer kalıcı olarak 2 üzerine atacağını düşünüyorum
YTD
Dün 1.73 den girdik bakalım.
https://i.hizliresim.com/LlG7k1.png
1.85 i geçerse,eski zirvelerini hedefleyebilir.
Bu isin guzel tarafi halka acikligi %25 e dusuruyor. Yani %8 geri alindi ve sirketin gelecekte dagitacagi karlarin %8 i sirkete kalacak. Dolayli olarak bundan da geri kalan%75 tum hissedarlar faydalanmis olacak. Matematik olarak 1 lot =1.08 lot gibi dusunebiliriz diye mantik yurutuyorum. Sonucta %8 in hakkida benim sahibi oldugum sirketin. Sadece mantik yuruttum. Yatirim tavsiyesi vs.. kesinlikle degildir.
Mehter marşı gibi bir ileri bir geri hareket ediyor.
Hissede dolaşımdaki hisse adeti az ve yılların maliyetleri yukarıda olunca normal karşılamak lazım lakin şirketin de acilen buna bir çare bulması gerekir. Hisse kısa vadede 1.500- 1800 hareketi yaptı ve artık yeni hedefler için yeni gelişmeler olmalı. İyi bir bilanço, yatırım, arsaların değerlendirilmesi...
Şahsi görüşüm olup yatırım, al/sat tavsiyesi değildir.
Bilanco gelmis yanlis gormefiysem 41 milyon
.....