Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Vay vaay gene kimseler yok :vk: Maçta bitti yavaştan başlarım Afiyet olsun Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (2 üye ve 1 ziyaretçi) alyel, adgur :yes: Afiyet olsun sofra.
Alıntı: Originally Posted by alyel Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (2 üye ve 1 ziyaretçi) alyel, adgur :yes: Ben uygulamadan giriyorum görünmüyorum nedense yoksa buradayım , ama gelin lütfen boş kalmasın :yes:
https://www.youtube.com/watch?v=EVwYvmoG8Ms
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Ben uygulamadan giriyorum görünmüyorum nedense yoksa buradayım , ama gelin lütfen boş kalmasın :yes: Akşamları dükkanın önünde, pencerenin kıyıcığındaki taburemizdeyiz. Ustalar söyleşir, dinleriz. Sofra, bazen sırf onun için bu köye gelinesi yerdir.
Alıntı: Originally Posted by alyel Akşamları dükkanın önünde, pencerenin kıyıcığındaki taburemizdeyiz. Ustalar söyleşir, dinleriz. Sofra, bazen sırf onun için bu köye gelinesi yerdir. :bravo: :yes: :bravo:
2. Nam no'luyu doldurduk, sarisinnarlan devam edecegiz.:yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 2. Nam no'luyu doldurduk, sarisinnarlan devam edecegiz.:yes: :vk::vk::notr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu :vk::vk::notr: Ne kızıyorsunuz yahu, herkes esmer beğenmek zorunda değil! :notr: