Printable View
Alıntı: Originally Posted by Dvk_Psh bu adami sen yollayacaksin :) Hepimizi gömer valla eski toprak bu istifa etmez . Emekli olacak yada uçağı dağa çakılacak ancak
Alıntı: Originally Posted by eksina Hepimizi gömer valla eski toprak bu istifa etmez . Emekli olacak yada uçağı dağa çakılacak ancak netasin genel merkezini sirnaka tasiyacaksin o zaman gelmez :) Amerikalarin yaptığı klasik taktik,
Alıntı: Originally Posted by Dvk_Psh netasin genel merkezini sirnaka tasiyacaksin o zaman gelmez :) Amerikalarin yaptığı klasik taktik, Bu yüzden uzaktan akıllı yönetim teknolojilerinde Ar-Ge yapıyor sırnaga gider ise Merkez uzaktan yönetecek. Bu yüzden eski toprak bas edemeyiz.
Alıntı: Originally Posted by Dvk_Psh netasin genel merkezini sirnaka tasiyacaksin o zaman gelmez :) Amerikalarin yaptığı klasik taktik, şırnakda bu vatanın toprağı orayada gider ben gittim askerlik yaptığım yerdir.
bilanco bugün veya yarın gönderileceğini düşünüyorum
Alıntı: Originally Posted by salih10 bilanco bugün veya yarın gönderileceğini düşünüyorum Son güne kalır inşallah diyorum bende. Bilanco beklentisine kaldırsınlar iyice. SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by pamuk01 şırnakda bu vatanın toprağı orayada gider ben gittim askerlik yaptığım yerdir. nerde yaptın :) Kel Mehmet dağlarindan şenobaya yamaç paraşütümü yapacak gidemez :)
Alıntı: Originally Posted by Dvk_Psh nerde yaptın :) Kel Mehmet dağlarindan şenobaya yamaç paraşütümü yapacak gidemez :) silopi siyah kaya karakolunda 91 yılında