Hataylı Shitesta...
Dolandıracak kimse de kalmamış burada sana...
Printable View
Hataylı Shitesta...
Dolandıracak kimse de kalmamış burada sana...
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı, ABD’li muhataplarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerden Rus Gazprombank’ın ABD yaptırım listesine alınmasının ardından Türkiye’nin muafiyet talebi ile ilgili olumlu bir sonuç çıktı.*Görüşmelerle ilgili Bloomberg’e bilgi veren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ABD’nin Gazprombank yaptırımında Türkiye’ye muafiyet tanıdığını belirterek, Türkiye’nin doğal gaz borcu ödemelerini Gazprombank üzerinden yapmaya devam edebileceğini açıkladı.Türkiye daha önce bu yönlü muafiyet taleplerini dile getirmişti.*ABD daha önce İran yaptırımları sürecinde de Türkiye’ye muafiyet tanımıştı.* Kaynak: ABD’den Türkiye’ye Rus gazında ödeme muafiyeti
Sn Siesta yıllardır Suriye barış olursa elektrik satarız diye düşünenler var bu ne kadar doğru bu işten akenerji karlı çıkar mı
Nükleer santral devreye girmeden önce son bir altın vuruş olacak. Sonrası tost...
Benim o işten umudum yok ama siz soylediniz diye son haberlere baktım
Birecikten suriye'ye giden 300MW hat varmis.
Bizim sınirlar icınde kalan kısmını sağlam kabul etsek (kim bilir kaç yaşında) bile suriyedeki kısımdan pek ümidim yok.
Bu hat tamir edildi, karşıdaki nufus memleketine döndü ve elektriğe talep oldu, parayı ödeyecek bir muhatap da bulduk diyelim. Buradan akenerji para kazanacak da borcunu çevirecek..
Haa ,borsada her an her şey olabilir.
Bak ihlas grubuna... ucaga binip kirgizistana gittiler geldiler diye hisse 4e katlandi..
Pd/dd : 0.40 olan bir kağıdın hikayeye ihtiyacı yoktur !..
Hikaye nın sadece çarpan etkisi olur .
Bu kafayla gidersek 0.16pd/dd şirket bile var Ygyo örneğin.
Pddd 0.2x ve 0.3x olanlar da var. Listeden seç beğen al.
https://kanalfinans.com/raporlar/bor...-ucuz-hisseler
Mama ya yatırım yapan her zaman kazanır . :)