Printable View
Bu ara belirteyimki wasaban sendende bigdatadanda genç yaş olarak:))
Alıntı: Originally Posted by GP Bu ara belirteyimki wasaban sendende bigdatadanda genç yaş olarak:)) abi bi arkadas gelmisti bize firca atip gitmisti 3-5 ihtiyar diye ordan kaldi o ihtiyar :)
Alıntı: Originally Posted by delicocuk35 abi bi arkadas gelmisti bize firca atip gitmisti 3-5 ihtiyar diye ordan kaldi o ihtiyar :) Ahahahh.Dallama diyelim😂
Alıntı: Originally Posted by GP Çok kişi hafifletmiş bu ara bana yazılanlara göre😂 Yolumuz uzunmu ne. Bigdatanın dediği gibi işin sırrı satıştamı ne😂😂 1.hedef 1,11 usd i 20,68 ile gördük.. Artık 2. hedefi acıklama zamanı geldi. :)) 2.hedef 2.08 usd ancak zaman için bir şey demiyeceğim... Finansal Rasyolar bozulmadığı taktirde düşer, kalkar bir şekilde bu seviyelere de gider....
Alıntı: Originally Posted by bigdata Bu hissenin ilacı satış. Satış yedikce daha agresif yukarı gider. :)) neden öyle düşünüyorsunuz toplayan mı var ?
Alıntı: Originally Posted by ata_306 neden öyle düşünüyorsunuz toplayan mı var ? Öyle bir görüntü var, yanılıyor olabilirim.
Alıntı: Originally Posted by delicocuk35 abi bi arkadas gelmisti bize firca atip gitmisti 3-5 ihtiyar diye ordan kaldi o ihtiyar :) ihtiyar lafını kullanmadım,3-5 kişi dedim. kendim 58 yaşındayım zaten.
Alıntı: Originally Posted by GP Ahahahh.Dallama diyelim banamıydı o kelime?