Burayı yön bilgi olarak takip eden arkadaşlara tavsiyem eğer spot hisse düşünüyorlar ise Mehmet Aşçıoğlu derim. Adam şuan ki gerçeklikle örtüşen yorumları neredeyse aylarca önce yaptı.
Printable View
Burayı yön bilgi olarak takip eden arkadaşlara tavsiyem eğer spot hisse düşünüyorlar ise Mehmet Aşçıoğlu derim. Adam şuan ki gerçeklikle örtüşen yorumları neredeyse aylarca önce yaptı.
Burayı izleyen yeni arkadaşlar için söylüyorum. Burada yorum yazan işlem yapan arkadaşlar gerçekten bilgili tecrübeli zeki öngörülü. Benim onlar gibi olmam şuan mümkün değil. Şunu da unutmamak gerekir bu arkadaşlar içinde geçmişte çok acı tecrübe sahibi olan da vardır. Bunu yaparken bu riski de unutmayın.
Bizim borsadan fazla prim yaptırdın SP ye:)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son zamanlarda hergün bir sürü şirket için ortaklardan
ellerindeki payları borsada işlem gören tipe dönüşüm için başvuruları oluyor.
Bu şirkerlerde bir anlamda ortaklar kendi hisselerini satmayı düşünürken bir yandan millet
almak için çabalıyor.Hatta bilmem kaç kat yükselmiş bir hissede patron elindeki
kayda değer bir kısmını satmış şirkete ödünç olarak verdim faizde almayacağım
demiş zaten bildiğim şirketine ödünç verenin faiz alması sözkonusu olmaz,
bunu bile olumlu görüyorlar.
Daha önce n dedim ülke olarak benzeyenimiz Arjantin... o tarz bir ralli olur dedik oldu mu oldu bunun adına n deriz enflasyon . Ayrıca hala anlamız degilim yuzde 8 den yuzde 2 ye faizlerin inmesi gerekir diyen FED bunu 2 seneye anca indirir hatta daha fazla ee nedir bu sevinç . Bence 2 sene sonra ki ABD seçimlerine dek olumlu fiyatlama adına start seneye sonbahar gibi baslar !
ayrıca endeks dolar bazlı coktan direnci kırdı bence secime dek tam gaz ralli olur yabancı olmayısıda bir avantaj ama 1-2 eksi 10 şart :))