Ben de size katılırım.
Birlikte düet yaparız.
Hatta dolar topiğinden birkaç forumdaş da katılırsa koro bile kurarız.
Şerro 9 mu?
Has sektör . Olmaz yani.
Printable View
https://t.co/esHXpXsitX
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel ve ilginç bir kapak sayfası. Bir çok konuda cevaplar vermiş.
2001 krizi olduğu için belki firmalar adam çıkarma peşinde idi. Staj yeri bulmak gerçekten zordu ama zaten mezun olduğu için staja gerek kalmaması lazım ya da diploma için stajını tamamlaman gerek dendi.
Stajını nasıl tamamladı acaba, staj defteri filan doldurulurdu eskiden.
Bu arada dün gece doğum yılı güncellenmiş.
https://i.hizliresim.com/7ywwz0q.jpg
"Oopps ! yedi numara benim" (pisyedili01)
Katırda
https://www.eksiduyuru.com/duyuru/42...an-yalniz-adam
Ne düşende ayıyım,
Ne yükselende boğa,
Bu ikisi gelsin isterse beraber, isterse tek tek,
Bitirir insanı aklındaki şüphe, şek
Ben 7 numara Grizzly deki o inatçı eşşek.
10 yıllık yanlış düşük kur politikasinin, tabi imkan vardı da uygulandi, sonuçlarını 10 yıldır çeken, her sey doğru yapılsa bir 5 yıl daha çekecek bir ülke de artık imkan da olsa, havadan 1 trilyon dolarda gelse, asla bu politikaya dönmez. Denge kur asil olan. Tabi bunları konuşmak için yeterli döviz rezervin, dikkate alınan bir faiz politikan, sürdürülebilir cari ve butce dengen ve pozitif bir ödemeler dengen olmalı. Tabi birde ülkedeki her türlü veriyi doğru ölçen bir kurumun.
Yani bunlari konuşmak için çok erken bile değil. Çünkü isterlerden hiç biri mevcut değil.
Arkadaş kinaye yapmis. Yani ben öyle anladım.
Mevcut ekonomik sorunların çözümü hiç ama hiç kolay degil. Öyle isimler cisimler ile olacak gibi de degil. 85 milyonu temsil eden bir Milli Mutabakat hükümeti kurulmalı. Her bir birey bu mücadelenin içerisine dahil edilmeli. Yeni bir Tekalif-i Milliye dönemi de şart. Yoksa sadece biz değil bizden sonraki nesil de çeker bunu.
Siz ne yaparsanız yapın toplumda iktisadi ahlak kalmamış. Zira sistem de bunu teşvik ediyor, ozendiriyor. Bu şartlarda toplumsal refahı getirmeniz imkansız. Sadece zumresel refah getirirsiniz. O yüzden kafaya vura vura yaptınız yaptınız yoksa hiç birşey olmaz.
Devlete akıl verenimiz çok, biz dahil. IMF Şuan tek çözüm, hatta IMF ne derse iki katını kabul edecek. Bakınız başka bizim gibi akıl verenler de var, kkm için ben hisse senedi verelim demiştim, başkaları değişik öneriler de bulunmuş.
Şu anda iktidarın yapması gereken 2 şey var
1. temmuz maaş zamlarını tamamen iptal etmek
2. KKM'yi hemen lağvetmek. Burada şu anda yaklaşık 100 milyar $ para var. Bununla 4 tane nükleer santral yapılır. Yapılan santrallere mevduat sahiplerini hissedar yap. Geliri onların olsun
Cevaplar şu şekilde. 😆😆
Sorun şu ki KKM'de 100milyar$ yok. Ne döviz dönüşümlüde ne de TL dönüşümlüde, Tamamı TL.
Orada tam tamına 0$ var.
Ayrıca döviz mevduatında gözüken 200 milyar$ da orada yok.Muhasebesel olarak orda gözüküyor.Orda da 0 $ var. O döviz çoktan ithalatla Hans ve Herkel'in eline geçti
Bu da sayın 507 nin cevabı, 😆
Sen koskoca profesörden iyi mi bileceksin