Ciro 251.000.000 tl
Kar 16.199.400 tl
Hayalimden geçeni yazdım bir bakmışsın gerçek olmuş.
Printable View
Ciro 251.000.000 tl
Kar 16.199.400 tl
Hayalimden geçeni yazdım bir bakmışsın gerçek olmuş.
arkadaşlar akşamları topiğe girmek istemiyorum ama ne oluyorsa ne yazık ki akşamları oluyor...sabah uyandığımda haberim olmadan benim ile ilgili tufanlar kopmuş bana sadece evet veya hayır cevabı verme hakkı düşüyor...beyler bence şu engin hayal gücümüze bir sınırlama getirmemizin vakti geliyor....çok ilginç senaryolar kuruluyor tabi bu senaryoların hiç birinin de gerçeklik payı yok...biraz zan katılarak oluşturulmuş bu senaryolar ile sadece burada ortak emekler verdiğimiz bu güzel ortam bozuluyor...
fuul olarak hala 46 500 adet hissem ile fuul silverlinedeyim ve bu hisseye güvenerek bilançosunu bekliyorum...
Pardon siz yazmışsınız bile :)
Ben de bir tahminde bulunayım : son çeyrek cirosu 70 milyon,toplam ciro 244 milyon....son çeyrek karı 6,5 milyon toplam kar 17,5 milyon...bilmiyorum başka bir arkadaş böyle söyledi mi ?? ben hiç kimseye bakmadan bunu yazdım..bakalım ne gelecek ??
doğrudur bende anlamıyorum...sanki hisseyi kakalayarak satıp çıkmışım gibi bir hava oluşturuluyor...benim için sayın izci,kitapçı,maharaj,akrep ,sekiz ne kadar değerli ise sanırım bazı arkadaşlar için de bende öyleyim...insan değer verdiği kişilerin düşüncesini her zaman merak eder...tabi mümkün olduğunca da takip etmek ister....bize değer verenlerin bilmesini isterim ki hala da silverlinedeyim...değer verdiğim 5-6 hisse arasında en çok değer verdiğim silverlinedir ki onu seçtim....
düşük sermaye yapısı ,yeni bir atılım yapması ( tıpkı geçmişteki yataş gibi ) artan ciro ve kar beni fazlası ile cezb ediyor...bu filmin sonunu görmek istiyorum..