Badem style
Printable View
Halkbank ve Reza Zarrab davalarının başsavcısı Berman istifa etti. Berman'ın halefi Bharara, "İstifa değil, görevde alma" iddiasında bulundu
Beyimiz gelsede mor hulk resmi koysa tekrar. Hem nostalji yaparız filan.[emoji173]
hahhaaahaa..bu aralar sünger bob kimliğin daha eğlenceli.. ama mor hulkun elbette senin gönlünde ayrı bir yeri var.. bu tabir seni çok üzmüş anlaşılan her başlıkta dile getiriyorsun.. ama bazen sözlükte tam karşılık olan şeyler vardır.. o da öyle bir şeydi ilgili durum için..
https://i.pinimg.com/originals/30/14...f70edaec7c.jpg
hulkun tavan olması sevinç yaratmış.. daha onceki yazılarımızda yıllarca çile çekmiş bu kişilere "umarım kazançlı olur" diye temennide bulunmuştuk..nitekim bu hafta biraz hareket oldu.. ancak spotta pozu olanlar için eğer realize etmedilerse kar hala kagıt üstünde.. hamlelerini iyi yapmalılar.. nerede realizasyon yapmalılar mesela ?? hiç realizasyon yapmazlarsa hızlı bir geri çekilme olursa karlar erir mi? belki daha yukarıları hedefliyorlar.. belki tek günlük bir spike idi.. açıkçası beni enterese etmiyor..
ama çok fazla şamata yapılacak bir performans göremiyorum ortada.. bütün kagıtlar sırayla tavan yaptı sıra hulk a gelmiş..yıllarca o kadar underperform ki bir kaç gunluk tavan bile durumu (underperform) çözmüyor..bozuk saat bile gunde iki kez doğruyu gösteriyor..
bu arada son aylardaki tavanlara "yavru tavan" demek lazım.. eskiden %20 ye tavan diyorduk..
Buradaki herkes viop'un "v" yani vadeli kısmında.Peki "o" opsiyon piyasasınında olan?
halk banka tavan bankalara hareket getiren bu haber mi.?.. gerçi yuanda vardı..
eğer böyleyse iş yine karışık... dow açılışı bence çok önemli .. 26.000 i bırakmam diyen dow altında kapaması sıkıntı.. pozumdan dolayı endeks longum ama endeks kapanışları çokda hoş değil....
alışık değilim hafta sonuna poz bırakmaya.. kapanışta elimizde kaldı.. sürekli poz taşıyanları tebrik ederim... p. tesi ne olacak diye düşünüyorum... allak bullak oldum desem yeridir.. :)