Müjdeyi bekliyorum sabırsızlıkla
Printable View
Müjdeyi bekliyorum sabırsızlıkla
Bulunan petrol ise
Tupraş ve Petkim gibi, Petrolden ürün elde eden şirketleri ve petrol sektörü;
Bulunan doğalgaz ise
Doğalgazdan enerji üreten, ve doğalgaz ithal eden
aken, aksen, zoren gibi enerji şirketlerini ve enerji sektörü
İhya olur, Voleyi vurur...maliyetleri epey düşer..,
Ülke olarakta, Doğalgaz ithalatımızı bitirir, Cari açığımızı bitiri, Enerji ithal eden bir ülke olma konumundan, Enerji ihraç eden ülke konumuna geçeriz
Ve Dövize müthiş yumruk vurur, bulacağımız Enerji kaynağı..,
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Eksenimizin kaymasına son bibucuk saat kaldı, yavaştan pozisyonlarımı acıyorum. şortmu long mu diye kimse sormasın, ütüldüğümüz belli olmasın :he:
bir önceki seçimde yine yerli oto dediler.
sonra yerli olmadığı ortaya çıktı bu kezde SAAB markasının tüm patentini bilmem kaç milyon dolara satın aldık dediler üretim izni için.
vatandaşın vergisini bu kadar çarçur edersen seçim kampanyalarını ancak müjde hikayesi anlatırsın.
Mb net ekside. hayır banka bu yani alana üstüne para vermeleri lazım o kadar ekside.
bir şey bütün bütün elde edilemezse tümden terk edilmez.
İslamın 20 ye yakın ANA ESASI vardır.bireysel hayatta uygulanması gereken.birisine uymadın diye(tamamen ihtilaf ettiğini düşünsek bile) diğerlerini yapmamak akıl tutulmasıdır.
bunu YKS ye giren adayın toplam puanı gibi düşün.her testin katsayısı varsa ,birini yapmamak ayrı diğerlerini yapmak farklı.
ne yani GIYBET (ARKADAN KONUŞMAK) haramını neredeyse herkes işliyor.onu yapan tüm ihlalleri yapsın mı?
Dine uyan uyar,uymayan uymaz.kendi bileceği ama KENDİ YAŞAM TARZINI DOĞRU-MAKUL GÖSTERMEK İÇİN ve İÇ HUZURA ERMEK İÇİN KÖTÜ ÖRNEKLERE BAKMAMAK LAZIM.
Hani nerede ne bulduk? Bulduğumuz tek şey çarşambadan buyana dedikodunun gazı. Ya çarşamba açıklasın herkes sevinir yada hiç ağzını açmaz bugün açıklasın millet yine sevinir. Para piyasasıyla böyle oyun mu oynanır. Bulduysak bulmuşuzdur ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Ama nedir bu Cenk Koray ağzıyla, açıyoruuuuuuummm aaaaaaçtttttttııım
Bumudur yani devlet yönetimi