Şirket çalışıyor mu, Çalışıyor. Mızrağı çuvala sığdırmaya çalışıyorlar mı, Çalışıyorlar. Konjonktürde bozulma var mı, yok. Bekleriz o zaman biz...
Printable View
Şirket çalışıyor mu, Çalışıyor. Mızrağı çuvala sığdırmaya çalışıyorlar mı, Çalışıyorlar. Konjonktürde bozulma var mı, yok. Bekleriz o zaman biz...
Vayvay vay buralar sessiz kaldığına göre kemerleri bağlayalım yavaştan :)
Millet çimentolardan köşe dönüp gelecekler herhalde...
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 22/02/2023 tarihinde gerçekleştirilen, 2023/56474 ihale kayıt numaralı ‘'H.801 Referanslı 154kV (~62,09) km 1272 MCM İletkenli Derecik – Yüksekova EİH Teklif Birim Fiyatlı Komple Tesis İşi'' konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olmuştur. İhale baz bedeli 198.912.709,98 -TL'dir. (Yüzdoksansekizmilyondokuzyüzonikibinyediyüzdokuz Türk Lirası, Doksansekiz Kuruş)
İhale ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ve yatırımcılarımıza bildirilecektir.
forum sayfasında bulunsun diye kap ı ekliyorum.
citibank takası artmaya devam ediyor. 1.412.631 olmuş ve bunun 637 000 adedi 1 ocak ve sonrası alınmış.
Sürekli çok büyük işler alıyorlar, bukadar işi nasıl yapacak bunlar ya :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç bir Şirketten bunun kadar emin olmadım. Sabreden gerçekten mesut olacak. Ara sıra buradan bir miktar çıkıp diğer hisselerde trade yapıyorum ama duramıyorum hemen geri dönüyorum. Hikaye mükemmel. Patronlar ufak tefek hataları dışında çok iyi. Bence paketleyip unutmak lazım da işte şeytan dürtüyor arada