Sen her sabah uyaninca şu videoyu izle reis. Güne pozitif başlarsın
https://youtu.be/CpR2kMxy7O8
Printable View
Sen her sabah uyaninca şu videoyu izle reis. Güne pozitif başlarsın
https://youtu.be/CpR2kMxy7O8
Son dakika: İsveç'in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı!
Çok ilginç bloomberght hisselerin geçtiği ekran kısmından yeşil(+) kırmızı(-) renkleri kaldırmış, hepsini gri yapmış.
Borsaya nasıl bir bel bağladılarsa artık. Herkesi herşeyi kontrol ediyorlar.
Hocam herhangi bir yön olmadan, 5 dakika da bir short/long yazıyorsunuz.
Tüm sayfaları okumasam da denk geliyorum.
Neye istinaden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.
Sonra burada kesinlikle yapmayın yazıyorsunuz.
Üstüne üstlük sağlık çalışanlarına Viop falan yapıp para kaybedip kendilerinde değil zibidiler diyorsunuz.
Bence ciddi anlamda saçmalıyorsunuz.
Biraz özeleştiri yapıp önce kendinize hakim olup Viop’u bırakıp sonra başkalarına akıl dağıtırsanız daha faydalı olur.
Ülke de en çok çalışan gruba da zibidiler gibi sözlerle terbiyesizlik yapmanız hiç hoş değil.
Paludan, Paskalya tatili boyunca İsveç'in başkenti Stockholm ile Malmö, Norköpin ve Jönköping kentlerinde Müslümanların kalabalık yaşadığı mahalleler ve cami önlerinde polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunda bulundu.....
bunlar nasıl pislik yahu....inaçlara saygı yok...hesaplarına nasıl gelirse....Sizin o bilinç altınızdaki korku yeniden depreşti....barbar Türkler.... Tepesi attı mı Türkün ne yapacağını avrupadaki dedeleri iyi anlatmış bunlara....
sayanora mother fucker [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görmediğimi yazmadım...içlerinde olduğum için yazdım....hepsi belgeli bende....Hastalara üzülüyorum.... Hasta senin ailen de olabilir.. İşini yapmak yerine bir hasta bir viopla uğraşması sence doğru mu......? .Devletten maaş al ama iş yapmak yerine borsa veya viop ile uğraş...... Belli ki o grup içinde mi yer alıyorsun yada sağlıkta mı çalışıyorsun bilemiyorum....zoruna gitmiş....
viop pozuma gelince al satlarım kısa süreli ve yayılım şeklinde oluyor....