Hissenin nasıl hareket edeceğini biliyorum ama ceza sahasına gönderiyorlar o yüzden burda yazmayacağım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hissenin nasıl hareket edeceğini biliyorum ama ceza sahasına gönderiyorlar o yüzden burda yazmayacağım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun yillar bize cok basit hareketlerle neyi nasil yapacagini hep gosterdi , ancak sanirim bir cogumuz ve ben ona inanamadik, inanmak istemedim. Sevdamiz bizi hep aldatti, ama sarisin mavi gozlu Nastahya Kinski , bizi aldatmaz yuvaya doner bu sefer dedik, en azindan ben oyle dedim.
Bu grafiğe göre çizginin altına inmemesi gerek sanırım. Buradan tepki gelmeliydi ve dün tepki olarak 11 gördük. Bugün devamı gelmeli, gelmezse bile çizgi korunmalı. Ben de biraz destek verdim . Ama 12 demeden destek amaçlı aldığım kadarını satmayı düşünüyorum. Çıkarken herkes alıyor ama düşerken destek olan olmuyor ne de olsa.
Zaferi aradım telefonu calıyor ama 2 senedir oldugu gibi gene acmıyor acsada cevabı her zamanki gibi olacaktı gencler cok düşündüm yıllardan beri her sene ümit zaim ya milliyete yada hürriyete agutos veya eylül aylarında demec veriyor vermiş oldugu demecleri hepimiz biliyoruz hepside yalan cıkıyor bu zatın yalanlarını birinci elden kendisine iletmek lazımdı biz bunları ücüncü kişilere soruyoruz onlarda yalan söylüyorlar gencler nicin biz birinci kişilere ulaşmıyoruz ümir zaim vede ogulları yada kız kardeşlerine onlardan bilgi edinemezmiyiz onlarda şirketlerinin yıllardan beri süründügünden memnun degillerdir herhalde hic kız kardeşi ve ogullarından demec duyan varmı hep arıyoruz ya zafer cıkıyor yada tuncay cıkıyor onlarda bir şey bilmiyorlar yani kısacası sayın acemşah beyin aklından gecipte yazdıklarını bire bir sorabilsek her şey netlik kazanacak bu soruların cevaplarını bilmek bizlerin yani hissedarların yüzde yüz hakkı bu sorun cözülürse her şey hallolur hadi şimdiden bu kişileri arayın göreceksiniz her şey bambaşka olacak hele hele zerrin zaimden vede ogullarından bugüne kadar bir haber duyan varsa yazsın bu yazımı okuyup gecmeyin araştırmalara başlayın bialerle paylaşın hayırlara vesile olun şimdiden Allah razı olsun tşk.ytd.
Sikisti yine destek atan olsa yesillenec3k gibi
Bir şirket ki düşünün 10 yıldır sürekli kısarakta kar acıklıyor genel kurullarda her yıl oldugu gibi gelişen iş hacmi nedeniyle kar payı dagıtmıyor desin sanayi şirketleri vede cimento şirketleri eneyimi adamlar hem büyüyor hemde hersene kar payı dagıtıyor derimod sahipleri sizden kurnazı yokmu ama adamlar bir defa olsun şikayet almadı herkes razı neden versin inanın bundan 3 sene önce o zafer denen şahısa sordum neden bir defa olsun kar payı dagıtmıyorsunuz diye bana dagıtacagız dedi ama üc sene gecti geeeene tık yok gecen seneki genel kurul bildirisine bakın kar payı dagıtılması konusunda kararlar alınacagı yazıyordu ama gene tık cıkmaz dagıtılmayan karlar nerede devamlı cekilen krediler neyin nesi neden sürekli kredi cekilir arkadaş sen benim temettü hakkımı bankalara faiz olarak ödeyemezsin haram olsun bir delikanlı cıkarda inşallah sizleri savcilıga şikayet eder görün bakın ozaman bütün kirli cıkılar meydana cıkar bu seneki genel kurul sonucunu acıklıyorum.(gelişen iş hacmi nedeniyle vede faize verecegim paralar nedeniyle kar payı bekleemeyin hadi cayıra) enayiler diyecektir.ytd
bugünde destek atıyoruz bakalım.