Originally Posted by
klonely
Nevzat hocam, ben demiyorum ki sirket sahipleri duzgun, Ky yi dusunuyor. Ama hissesi degerlenince her patronun yapacagi seyi yaptilar. Rtalp sahipleri gibi, diger hisse sahipleri gibi. Bu 1.2 milyon hisse sattilar, belki 800 bin ellerinde kaldi, belki hepsini birsekilde virmanladir, ama sende bende bilyoruz ki 44.7 de ve asagisinda 1.2 milyon islem oldu. Satti ya da satmadi. Hissenin kari, hikayesi oldugu surece talibi olur. Degil 2milyon 10 milon olsa farketmez. Niye hisse aliyoruz ciksin kar edelim diye. Ben kendimce hedefimi soylemis olmam hissenin oraya cikacagi anlmina gelmez. Konjokture gore umutlaniyoruz. bir suru olumlu haber geliyor diye hayal kuruyoruz. Kimse etkilenmesin, herkes kendi kararini versin. Borsada herkes kazanamaz, mantigina aykiri bunun herkesin bilmesi gerekir. Ve borsa kurtlar sofrasi. Kimse kimsenin gozunun yasina bakmaz. Kazanan var ise karsiliginda mutlaka kaybeden, kaybeden varsa kazanan vardir. Kimsenin lafi ile yatirim yapilmamalidir. Herkes kendi kararinadan mesuldur.