Grafik şu anda birebir gidiyor. 93.5-94.5 aralığından sonra hangi sezonda olduğumuz biraz daha netleşebilir. Bu aralıktan yukarısı boğa 3. dalga olasılığını daha da artırır. Aşağısı ise ayı 5.3.5 olasılığını. Biraz daha sabır.
Printable View
Doların hareketlerine bakınca marj bırakacak güzel bir hareket hazırlıkları sezinliyorum. Bana kalırsa doları aşağı basıp borsayı da yukarı yapacak hareket çok yaklaştı. Hayırlısı.
Ora short bura short diye diye çöküşçü tayfanın sermaye kuş oldu gitti. Keşke insanlar algılarının bu kadar kolay manipüle edilmelerine izin vermeseler.Yükselis konusunda hpy a katılıyorum
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2008 de endeks dip oldu. Ben de dedim artık yükseliş var. Öyle de olmaya başladı ama her durakta short açıp aşağıdan long yapmaya çalışıyorum. Pala da enayi tabi. Hpy gelse de para dağıtsam ona diyor! Velhasıl o yükseliş olduğunda trend takip edemediğim için longtan gelen shorta gitmisti ve başa başa gibi çıkmıştım küçük karla. Demem o ki yönü belirleyip beklemek en doğru strateji ky için. Aman dikkat.
direnç 95,000 - 95,800
destek 94,000 - 93,500
https://i.hizliresim.com/BOZLqp.gif
Endeksi buraya kadar yeşillik olsun diye getirmediler herhalde. Düzeltmeler illa ki olacak ancak çöküş senaryoları artık benim için bir fanteziden ibaret. Dolar alıp geçen senekine benzer uzun bir çubuk gelsin diye kedi gibi bekliyor millet. Dövizin daha da düşmesini istiyor ve temenni ediyorum. Beklentim bu
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dövizin geçen yıl yaptığını yeniden yapmasını ve kazanmayı isteyen büyük bir miktar var. Borsayla falan işi gücü olmayan hane halkı bunlar. Geçen yıl kriz öncesi bankadan hattı sayılır miktar kredi çekip döviz alan ve uzun barda Bahceliyle birlikte doları bozan ve çektiği krediyi kapatıp kariyla da bir ev alabilecek parayı kazanan tanıdıklarım oldu. Aynı hareketi bekleyen çok insan var şimdi. Temennilerinize katılıyorum.