Hayır döviz bazında da 2019 mayısta 1 dolarken, şimdi 4 dolar,
Evet söylediğiniz sebep pozisyon taşımamızın nedenlerinden biri. Alt başlıkları çok tabii. Onlar da beklentimizi bir basamak daha yukarı taşıyor.
Printable View
iki ayda 200,000 lot alan garanti satıştan çıkıyor
bu iyi değil işte
endeks 119dan
124 e gitti
durdo iskele babası gibi olduğu yerde duramadığı gibi
gedik, yapı kredi ve garantiden dolayı geri viteste
hocam bunlarda anadolu gıbı olacak :) gedik cocum yapma evladım nıye baskılıyosun guzelım hısseyı bak anadoluya ne oldu kaybolup gıttı sımdı keske satmasaydım dıo ah ah bız anlatıyoruz ama burayı okuyupta heyecanla satan genc nesıl var yası kac olursa olsun ACEMİSİNİZ....gıdın baska hisse alın bu krızde satan arkadaslar baska hısselere yonelsın burayada yorum yazmasın yazanın daaaa neyse anladınız sız
gedik
Anadolu gibi değil
Anadolu topu topu 133,000 lot hepsi
verdi ve tüydü
gedik sadece 125.000 sattı 2 aralıktan bugüne
eğer elindekilerinin hepsini satarsa
tahta 3 tl de ona göre
gedik önemli her gün 500 ile 1000 lot veriyor.
bugün bile 556 lot eksi
hissettirmeden veriyor
garanti ve yapı kredideki zeka küpü arkadaşlar gibi göstere göstere çakmıyor.:party:
sessizce halka arz ediyor
gedik tekrar alıma geçmezse
yandı ortalık
NOT: Gedik'in aldırdıkları düşünsün diyelim mi? Mesela
hayal bu ya
Arkadaslar durdo son donemde gayet guzel hareketler yapti. 20 tl ustunde tutunuyor simdilik. Gecmisten aldiklarinin bir kismini yada tamamini realize etmek isteyenler cikacaktir elbet. Bu gelecek 9 ayliklara gore bence biraz pahaliyiz ama gelecek 12 ayliga gore degerinde yada biraCik ucuz olacagiz diye dusunuyorum. Piyasa bu kagidin bilanco basarisini gordukce ilgi artacaktir. Ilk ceyrek bilancosu gelmeden evvel de guzel bi hareket yapip buralardan uzaklasacaktir diye tahmin ediyorum. Satislarinin 70% ye yakini ihracat ve soviz kuru ortalamasi gecen yilin ilk ceyreginden baya daha yukarda. Bu bize kafadan 2019 ilk ceyregine gore 10% ek buyume saglayacaktir. 30% civari bir ilk ceyrek buyumesi burada tozu dumana katar gene. Sirketimize ve yoneticilerine guveniorum. Hergun giden baska bir kagidi gorup biz niye oyle olamadik demeyelim. Inanin piyasada durdo gercegini farkeden onemli yatirimcilar var. 3 ay once 10dan gecen hafta 18 de almaya imtina edenler 3-5 ay sonra 30un ustunde alacaklar bundan eminim.
Sent from my iPhone using hisse.net