la gene neyi kaçırdım guneysu ne çabuk buldunda cezayı kestin az okusaydık ne dedi doalr kaça inecek vatan hainleri kim bilseydik:)
Printable View
la gene neyi kaçırdım guneysu ne çabuk buldunda cezayı kestin az okusaydık ne dedi doalr kaça inecek vatan hainleri kim bilseydik:)
Delikan senin işin gücün yokmu gitmiyon mu uzaklara senin yüzünden adam gibi trolde kalmadı piyasada
reha gayadan sonra bide sen çıktın başımıza
şu güneysuda 2 saat müsade etmedi. filim izliyordum atv pamuk prenses:)
az bırak yazsınlar yahu eskiden KARADENİZ vardı excaliburmu ne derdi bi kılıçla dolanırdı ortalıkta sen onuda geçtin
trollereözgürlük
trollerdeyaşasın
troldemekcandemek
Mansur secildikten sonra bir sey yapacagini sanmiyorum. Bu hem milli iradeye saygisizlik olur, hem de bu ulkede ko hukuk ve demokrasi yi tamamen bitirir ve akp iktidarini da riske atar
Bu aciklamalar Mansura daha cok yariyor, herhalde ankara da ya mansur secilse bile yonetemez deyip hasekiye verelim diyen secmen yoktur, tam tersine kararsizlari mansura itiyorlar
Odak noktasini surekli Ankara ya cevirip Istanbul u unutturmak istiyor olabilirler, keza orada koltuk cantada keklik degil.
Imamoglu iyi bir kampanya yuruttu ve kendini cok sevdirdi, bence bu secimin simdiden kazananidir kendisi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.