68.85 de 500 bin lot işlem gördü..
4 defa tavan bozuldu her seferinde giriyorlar
Sanırım mal ellerinde bunların
Istedikleri gibi oynuyorlar hisseyle
Yine 50 bin lot girdi
Printable View
68.85 de 500 bin lot işlem gördü..
4 defa tavan bozuldu her seferinde giriyorlar
Sanırım mal ellerinde bunların
Istedikleri gibi oynuyorlar hisseyle
Yine 50 bin lot girdi
Üstüne 2 defa daha bozdu 40 bin alıcı var ..
600 bin lot oldu tavandan işlem.
70 lerde cani yanan cok var , yarin önemli nasil bir hareket yapicak, sosyal medyada güven azaltmislardi ters köse vurdu erbos bircoguna,
Tavandan milyona yakın alışveriş oldu
Yolu açık olsun
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spek ara destekten dondurdu ucgen kırılımı fiyatlama farlı olur ben ana destek e bakmıştım kırılım ve üzerinde kapanıslar yapması gerekir yoksa sıkısma ya devam eder
Ytd.
Sanmam cani yanan olduğunu deniz yatirim 2 mart - 17 mart arasında kıyak yapıp 71 maliyetten 115 bin lot aldi ..yarın da tekrar 73-74 yapıp vermek isteyenin malını itina ile alırlar..
Unutmayın derim brüt takas da a1 ve bof dan mali tahtayı çökerttirmeden aldılar ellerinden kaldiki 40 liradan geliyor tahta..
Ben bunu artan karlılık, bedelsiz potansiyeli, karadeniz ve akdeniz deki doğal gaz haberlerine ve 2021 bilanco beklentilerine bağlıyorum..
Sayin Ulver ,
78 ve 70 araliginda gerek tavandan gerek kademelerde cok islemler oldu Efe dostumunda belirttigi gibi ucgen kirilimi 69,60 gibi orayi saglam kirarsa onceki yazilarda yazdigimiz sap dikilir,
Tabi kanaatimce 70 lerde biraz cebellesir , bugun 67,80 e kadar hacimsiz cikardi sonra hacim yapti, isyatirimdaki kisi cikardi oraya kadar verip alarak, umarim yarin endeks tas koymazsa devam edebiliriz..