kardan zarara geçmiş
Printable View
Hayırlara vesile olsun o zaman, yarın ola hayrola. SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben beğendim gol olur
Yazıklar olsun bu kadar işler yapıyor ve hep zarar ediyor. Bu şirketi maliyeye şikayet etmek lazım. Adam gibi denetlensin kar ettiği çıkar. Yıllardır zarar gösterip ülkeye vergi de vermiyorlar.
TA-1020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir önceki çeyreğe göre negatif, bir önceki döneme göre de pozitif... Benim açımdan bilanço nötr...
Esas anlamda belirleyici, yıllık bilanço önemli olacaktır..
ne desek bos...
Yuzde 10 kar marjiyla calisiyor yaklasik saka gibi.hasilat artmis evet ama bu kar marjiyla bu sirketi nasil cevirmeyi dusunuyorlar cidden bilmiyorum.ettikleri kar genel yonetim gideri ve dagitim reklam vs giderlerini bile karsilamamis.sanki bir kisir donguye girmis gibi sirket,bu donguden kurtulabilmesi icin bedelli yapsa keske diyesi geliyor insanin.yoksa hasilat arttikca bile kar gorulemeyecek sanki,yada kar marjlarinda inanilmaz bir buyume gerekiyor.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biden'in gelişi olumlu bir gelişme mıdır? Çin'e çok olumsuz bir yaklaşım sergileyen trump'a göre iliskilerin yumuşaması,cin-abd ticaret savaşlarının durulması...