https://www.hurriyet.com.tr/gundem/t...a-dustu-216193
Printable View
İşin gerçeği derin hisse denen dolandırıcı düşük fiyattan aldığı işkur işatr işbtr teknosa reysaş reysaş gyo hubvc dardanel ve frigoları paralı spekülatörler ile yüksek fiyatlara taşıdı,hubvc leri reysaşları ve teknosaları sattı,dardanel frigo ve işbankları tam pazarlayacakken spk cezayı kesti ve 6 ay işlem yasağı getirdi.Bu yasak bitince bunları da döşeyecek yüksek hayal kuran takipçilerine.Gelelim işin siyasi boyutuna,ha bugün ha yarın derken derin hisse bu haberleri çok güzel kullandı.Kur krizinde afallayan gece yarısı uçuk zamlar açıklayan paranın değerini iyice eriten yalanlarla gündemde kalmaya çalışan iktidar çok değil 1 sene sonra seçime gidecek ve kaybedecek.Bırakın işbankası ile uğraşmayı kendi derdine düşecek.Dandik polo 200.000 oldu diye geçen sene yazdığımda bana küfür edip hakaret edenler olmuştu.Fiyatlar güncellendiğin de 200 bine de binecek polo bulamayacaklar bana küfür edenler.Seneye görüşmek üzere.
sayın okacha, derin hisse ve hayat pahalılığı konularında size katılıyorum. hükümet konusunu açıklamışsınız ancak elde zaten para kalmadı, iş bankası taze para demek ben çözüleceğine inanıyorum.buradaki herkesin de görüşünün o yönde olduğunu düşünüyorum.
Syn okacha 3 senedır hıc bir yerde doğru hısse yatırımı yapamayıp gırdıgı aldıgı hisselerde %100kar ı görmeyip burda saga sola camur atmak anca sana yakısır