Son silkelemeyle safralar temizlenmiştir inşallah.
Printable View
Son silkelemeyle safralar temizlenmiştir inşallah.
ipek cacık, kozal pilav, kozaa döner kes..bugünkü menü bumu?
Kozaa asıldır, ipeke teker kozal bagajdır
Mantıklı bir şekilde düşünelim borsa artı olurken kozaayı düşürdüler . Dün 11.8 den aşağı basabilirlerdi endeks buna müsaitti kozalı da 70 in altına verdi mi tamamdı neden basmadılar ? +3 r kadar sürdüler ? Bizler 1-2 liranın hesabını yaparken arka planda büyük hesaplar var . Tahtacı diğer hisselerin uçtuğunu , borsanın 110 bin olduğunu , bilançoyu , rezervi vs vs ne varsa hepsi hesaplı kiyaplı ... siz başka hisse arayın farketmez 1-2 sene sonra ah vah edebilirsiniz
asabanın hanına bırakılan iki eşek dertleşiyormuş:
"benim sahibim çok iyidir. çok yük yüklemez, arpayı-samanı bol verir, hiç eziyet etmez, her gün tımar eder çok memnunum "demiş,
diğer eşek: "ahh ahh kardeş benim sahibim bana çok eziyet eder, ağır yük taşıtır, yemimi az verir, bana doğru dürüst bakmaz "deyince
öteki eşek: "bu adamın kahrını niye çekiyorsun arkadaş, bırak git" demiş,
diğer eşek: "sahibim beni çoğu zaman evin avlusuna çeker. yine böyle bir günde, evin hanımına bağırıp çağırıyor, dövüyordu. bir ara hanımına "bir daha dediğimi yapmasan da vallahi billahi da seni bu eşeğe si...tireceğim" dediğini duydum. işte bu nedenle bunca eziyeti çekiyor, kaçıp gidemiyorum, beklentim var" demiş.
Beklentimiz var 2 yıldır
Bilgi almak için yazıyorum tvf [türkıye varlık fonu]maden holdıng kurma kararı aldı bıze etkilermı acaba
Merhaba, dun kapanista bir miktar aldim ve artik aranizdayim. Sasa-mipaz-kozaa olarak portfoyum var. Saygilar
Sent from my SM-G935F using Tapatalk