dusuk oy alirsa birakacak diyosun yani :)
Printable View
Hiç bir bedelsiz en tepeden bölünmedi, uçuk rakamlar yazip millettin hakkına girmeyin, telegram grubundayim, gazlayan gazlayana yazık olacak ky ya...
Bölünmeden kaçmak lazım.,hele.ki bölündükten sonra allah muahafaza hayel kurmaya gerek yok
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir alkimin bölünmesini inceleyin
Karton fiyatı net hatırlamıyorum ama spk dan onay gelene kadar zirve yapıp salmıştı onaydan sonra bastılar en az tepeye uzaklığı %20 vardı ve oradan bolundu ve hergün saldı ara da ufak yükselişler olsada yön hep aşağıya oldu ,açıp bakın rakamlar farklı olsada grafikte hareketler açık açık ortada...
47 günden onay gelmişti
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karton yanlıs oolmasında 3350 görüp 2150 civarında bölündü diye aklımda kalmıs. bölündükten sonra 3 tavan gördü sonra gümmmm
alkimde ise bölünme haberi onay geldiginde 55 tl idi 76 gördü 66 veya 61 bölündü acılıs 10,65 tl idi patron yukarı sürdürdü 19,46 tlden gümmm milletin kucagına mılyon mılyon lot sattı!
peki jantsa? aşırı işlem var hala uzaktan seyrediyorum satııgımın altında bu işlem hacminden korkuyorum gel gelden korkuyorum! bir müddet daha bekleyeceğim. Yazdıklarım düşecek anlamına gelmez, Her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır! herkese bol kazançlar