biz yine bildiklerimizi yazalım son 2 senenin özeti 2 yıl oönce 32 yi gördüğünde yani 4 usd görüldüğünde tüm malı ky yıktılar, gittiler 8 den usd fullediler, şimdi ky 4 usd den yıktıklarını 2-2.2 usd arasından geri istiyor ve benim bunca yıldır tanıdığım spek bu malı yerine koymadan tekrar ky nın usd maliyetine asla getirmez.burda yapılacak durum ekranı kapatmaktan başka çareniz yok.ama 4 usd yi görmesi kısa zamanda olacağını hiç zannetmiyorum.geçmiş yıllarda da bölünmemişken 40 tl iken 60 fiyat vermişlerdi tam 3 yıl sonra gördü.borsada sahiplik önemlidir.patronun senede sahip çıkması önemlidir.buna neden sahip çıkılmadığını geçmiş yazılarımda yazdım yeniler için tekrar yazayım genel kurulda hesap sorulduğu için patron tarafından kasten ve bilerek cezalı hadi canım ordan diyenler için alcarx20 alark daha kısad x4 yapıpı bunun yapmamasının başka ne nedeni olabilir dikkat ediniz başka senetlerle kıyas yapmadım.aynı gurubun diğer 2 senedi ile ilgili.Özet olarak ALGYO klasik ekim-kasım ve nisan-mayıs olmak üzere 2 kez hareket eder bu dönemde satmayanlar mal taşır hemde üste para öder.önümüzdeki nisanda temettü öncesi bir hareket çeker sonrasında tekrar geçmiş 5 6 ay nasıl yatırdılar ise yine öyle yatar.yaşanmış tecrübeleri tekrar yaşamayın dediğimiz işte tamda budur.