Bu nedenler olmasa bile Trump taş koyacak. YTD.
Printable View
sorun byd nin ne yaptığı değil aslında , froto elektrik işine çok önem vermiyor gibi görünüyor, byd nin yapabildiği şeyi kos koca firma neden yapamazsın, bu ilgisizlik yatırımcıya endişe sıkıntı üretiyor . bu konuda oyun kurucu olması gereken firma kulağının üzerine yatmış...
vardır bir bildikleri diyor bekliyoruz
önem vermemekten ziyade işbilmezlik var. Ford amerika sattığı her elektrikli araçtan 30 bin usd zarar ediyor. 50 bin usd ye sattığı araç 80 bin usd maliyeti var. sanıyorum bu piller için gerekli madenleri çok pahalıya bağladılar zamanında. yaptıkları anlaşmalardan da geri dönemiyorlar diye düşünüyopruım. Froto da o yüzden %41 si Ford usa ya ait old için, bu kötü anlaşmalar onlarıda bağlıyor diye düşünüyorum. o yüzden bilançoyu 3 e böldüler. elektrikli bilançosu külliyen zarar iken , özellikle ticari bilançosu iyi geliyor. (Ford global için)
https://www.marketingturkiye.com.tr/...B1na%20geliyor.
kusura bakmayın 30 değil 130 bin usd araç başına zarar. korkunç
Bu firmanın ne yaptığı belli değil. O ceo orada nasıl kalıyor anlamak mümkün değil
Bir ara elektrikli bölümü ayrı şirket yapalım demişlerdi aile ikna olmamıştı.
Elektriklide maliyet yüksek ford motor için.
Ama elektrikli mevzusu olmadan önce de çok harikalar yaratmıyordu ford motor karlılık olarak.
Belli bir pazar doygunluğu var.
Onu kırmak için yenilikler birleşmeler vs yapması gerekiyor.
Ona da çok tevessül etmiyorlar sanırım.
Zaman ne gösterecek bakalım.
Ytd
Alıma devam,, ben fiyatta ya da temel rasyolarda belirgin bir bozulma görmüyorum.
Yılın finaline günler , saatler kala 954 tl fiyatı ile gözler koca oğlan da :)