Emre kardeşim hoş geldin..... lütfen yazmaya devam et.....ben şahsen yazdıklarını dikkatli izledim.....
Printable View
Abka dayı..... yarın endeks beklentini alabilir miyim.....
benim gördüğüm en son tepeden tüm göstergeler aşağı net şekilde dönmüş..yani trendi bozmuş..gidişat bozulmuş..altan ikinci sıradaki kırmızıda tutunamamış olması çok açık..bu da demek oluyorki bundan önceki kırmızılardaki RSİ değeri dip teyyidi için baz alınamaz..yani daha önceden mesela rsi 30 da dip olmuşsa şimdi 30 da dip olamaz..daha aşağılarda olmalı..rsi ya da onlarca gösterge hepsi aynı yola çıkar
sabancı holding zarar açıklamış.
Sabancı holding 9 aylık zarar:-11.128 milyar TL
Akbank enflasyon muhasebesi uygulanmış olarak, konsolide Sabancı holding bilançosunda 9 aylık zarar:-19.035 milyar TL
https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post6923534
:drunk:
Trump ocak ta oturacak koltuğa biz aralık sonuna kadar kendi hikayemizle döneriz.Bugun neden yükseldik ne değişti dünden beri 1.RTE 11.30 tweter msj 2. bilanço dönemi gün sıralarına bak endeks ağırlığı olan iyi bilanço bekleyen tahtalar mgros mesala kim almış bugun pastasına bak aynı ekip bım bilançosuna oynadı badem bofası,hsbc,Qnb ben bugunkü hareketi aynı zamanda biraz teknik olarak görüyorum.
Trump dan bize bir şey çıkmaz ha ne olur dolar verdikçe iş adamı kafasında olduğu için uçak alırsın ama araya birşey koyar :)biz kendimiz ne yapıcaz ekonomik ve kendi iç siyasetimizde o daha önemli.
işte o alttan 2. sıradaki kırmızıda tutanamadığımız yer bizi 1998 ve 2008 benzerliğine iten kısım hocam..