Senden helallik alması lazım iznin varmı :he:
Printable View
dün anlattığım konuların içinde bu işler ama secbul idrak edemiyor hala sağcı solcu derdinde lafontenden masallar peşinde.
imamoğlu bu komisyona girilmesini istemiş benim duyduğum kimisi chp kurultay hikayesi ile ilgili diyor .
ayın 15 de çıkacak karara göre iç siyaset yeniden şekillenir .Arkadan boş boş havlayan köpeklerde yanlış manzara resmine bakıp hayal anketi görüyor öbür tarafta:)
dünyanın nimetlerinden neden yararlanamıyoruz...
starlink? yassah hemserim sebep rantımızı kesme...
uber? yassah hemserim sebep rantımıza dokunma...
airbnb? yassah hemserim. o niye ?otellerin pahalı olması lazım...
yurt dısına cıkınca adamların hayatını kolaylastıran ilk 20 sey bizde yassah hemserim diyolar...
Yapacak bir şey yok
Bukunduğum yerde vodafone doğru dürüst çekmiyordu Telekom'a geçtim pişman oldum o daha da beter çıktı şimdi şikayet etsen ne değişecek en iyisi biziz diyecek ama mahkeme olsa ceza olarak bedava halka vereceksin dese ne olur ne kaybeder yook olmaz leş kargaları yiyecek çünkü millet öküzlüğü kabul ediyor kendilerine bunu layık görüyorlar
Ayrıca telekom kamu çalışanlarına peşkeş çekiyor normal vatandaşa 2 katı geçiriyor kimse bir şey demiyor
İlahi adalet neredesin bir gör şu rezilliği bir şey yap artık daha ne olmasını bekliyorsun bak yoksa dinsiz olacağım haa sonra bana cehennem deme sorumlusu ben olmam ona göre bir el at artık